2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 538 پست
هیچ اشکالی هم نداره توقعت زیاد باشه قشنگم... اتفاقا بایدم زیاد باشه... منتهی باید توی راه درستش قرار ...

ان شاالله هممون عاقبت بخیر شیم

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
به نظر منم روزی که کارهایی که میکنیم به چشممون زیاد بیاد همونجا نقطه ایستمونهو این خطرناکه

👌🏻👌🏻دقیقا

در ره عشق جان و سر باید داد...

ان شاءالله نفسم برای تو و در راه تو بند بیاد یا صاحب الزمان عج الله 🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا درستهولی من انتظارم از خودم بیشتر بود

ما همه مون همینطور هستیم فکر میکنیم اونطور که باید نتونستیم منتظر واقعی باشیم ولی امید داریم همین مقدار کم هم از همه مون قبول کنند 🥺

ان شاالله خدا و امام زمان خودشون کمکمون کنند بشیم منتظر واقعی با تمام کاستی هامون و اسممون رو بنویسن

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هر چیزی باید منطق و دلیلی پشتش باشه... در جهتی درست پا گذاشتن ادم رو به رستگاری میرسونه ولی در جهت ن ...

تا بحال چیزی رو بدون منطق نپذیرفتم و اصلا معتقد نیستم که جهان خود به خود به وجود اومده اتفاقا برعکس میدونم هر مولکولی به خواست خدا شکل گرفته 

حدود سه سال هست که تحقیق کردم با آدم هایی از ادیان دیگه حرف زدم منطق و فلسفه خوندم بحث کردم و نتیجش شد اینکه پایه همه ادیان انسانیت هست با هر دینی که باشیم اگه به انسانیت پایبند باشیم بخدا می‌رسیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دیشب داشتم توی کانال ایتای جمکران سخنرانی ش رو گوش میدادم ؛ سخنرانشون صحبت های قشنگی داشت گفت یه منت ...

دقیقا منم بخاطر ظهور اقا صاحب زمان چند تا از خصوصیات رفتاریم و اخلاقیم که جالب نبودنو کنار گذاشتم... بازم باید کار کنم رو خودم... میگم شرمنده آقامون نشم 😔

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

الهی آمین..

همین الان از آرامگاه شیخ صدوق و رجبعلی خیاط برگشتم..

چه حال و هوایی داره صبح های جمعه..

آدمایی هم که اونجان منتظر مولا هستن..

یه صفایی داره اصلا..

داستان حلاج رو شنیدید؟اهل خوندن مولانا و خیام هستید؟کتاب عصر جدید عهد عتیق رو خوندید؟کتاب انسان خدا ...

👌🏻👌🏻 مهم رسیدن به خداست 

ولی وصل شدن به ائمه ، سرعت رسیدنش به خدا زودتر هست

ظهور حضرت باید برای تک تک ما در وجودمون حداقل اتفاق بیوفته و این جز با آزادی از اسارت های هوای نفسانی اتفاق نمیوفته درست میگی شما

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

داستان حلاج رو شنیدید؟اهل خوندن مولانا و خیام هستید؟کتاب عصر جدید عهد عتیق رو خوندید؟کتاب انسان خدا ...

راه های رسیدن به خدا فراوان و متفاوته 

خود خدا فرموده راهی به سوی من بجویید 

اما کامل ترین و سر راست ترین راه خودش معرفی کرده و واسش راهنما فرستاده 

همیشه طریقی زیباست که خود معبود خواسته 

اگر به سلیقه ما باشه 

یکی در هندوستان گاو رو مقدس میدونه و نعوذ بالله خدای خودش گرفته و سلیقه شخصی شو اعمال میکنه 

و معتقد که راه یافته است 

به تعداد بشریت سلیقه و هوای نفس فردی وجود داره ، یکی میگه خدا در درخت و برگ حلول کرده 

اون فرد دیگه خدا صاحب جسم و چشم و ابرو و دست و پا میدونه ...!

اما حقیقت اون تعریفی هست که خدا از خودش میده که میفرماید شما آن طور که هست ما را نشناخته اید و راه اون چیزی هست که خودش تعریف کرده .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
الهی آمین..همین الان از آرامگاه شیخ صدوق و رجبعلی خیاط برگشتم..چه حال و هوایی داره صبح های جمعه.. آد ...

سلام عزیزم 

خوش بسعادتتون 

ارامگاهشون کدوم شهره؟ 

من درباره رجبعلی خیاط چیزهای زیادی خوندم 

در جوار بزرگان 

حال روحی ادم رو عالی میکنه👌❤️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الهی آمین..همین الان از آرامگاه شیخ صدوق و رجبعلی خیاط برگشتم..چه حال و هوایی داره صبح های جمعه.. آد ...

زیارتتون قبول 🌺

خوش به سعادتشون که عاقبت به خیر شدن 

ان شاءالله همگی عاقبت به خیر بشیم ..

ان شاءالله بعد از مرگمون هم یادِ حضرت رو زنده کنیم ..

قبول باشه عزیزم 💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم خوش بسعادتتون ارامگاهشون کدوم شهره؟ من درباره رجبعلی خیاط چیزهای زیادی خوندم در جوار بزرگ ...

ممنون..

تهران..شهرری...

ان شاءالله روزی همه ی منتظران بشه..

خیلی عجیب حال و هواش امام زمانیه..

هر کی اونجاس انگار اومده آقاشو ببینه..

🥲😪

ما همه مون همینطور هستیم فکر میکنیم اونطور که باید نتونستیم منتظر واقعی باشیم ولی امید داریم همین مق ...

الهی آمین🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

درسته اینجور تاپیکا خیلی خوبه من اینا رو کوچیک نمیشمارماگه حتی باعث بشه یه نفر یه لحظه به امام زمان ...

بحث اینجا نیست 

هر مکانی چه فضای مجازی 

و چه حقیقی و در میدان بتونیم 

مردم دعوت کنیم 

با روی گشاده و حسن خلق 

در روایت آمده 

پاداش صد سال که دائما در روزه و عبادت به سر ببرید برای کسی هست که مردم با امام شون آشنا کنند .

و با دست و زبان و قلم و ...

به یاری امامش بشتابه ...

تک تک کار ها از کوچکترین تا بزرگترین 

برای زمینه سازی ظهور امام ثبت میشه 

ان شاءالله جز سربازان حضرت بشیم همگی .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
زیارتتون قبول 🌺خوش به سعادتشون که عاقبت به خیر شدن ان شاءالله همگی عاقبت به خیر بشیم ..ان شاءالله ب ...

ممنون..

روز شما بشه ان شاءالله..

الهی آمین بحق زهرای مرضیه سلام الله علیها 🤲🤲