سلام عزیزم برای پسر گلت حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون ان شاءالله به حق پهلوی شکسته ی مادرش شفا بده پسر عزیزت رو 🤲🏻🤲🏻
من تازگی ها با یک کانالی آشنا شدم اسمش تفسیر تربیتی هست و برای آقای عباسی ولدی هست ...
من شما رو میشناسم که چقد ارادت داری به خدا و 
 اهل بیت علیهم السلام برای همین میخوام این صحبت هاشون رو براتون کپی کنم ، ان شاءالله دلتون آرامش بگیره🤲🏻 حتما بخونیدش🙏🏻
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
🗓 ۱۹ مهر ۱۴۰۴، جلسهٔ ۶۳۲:
✅ یکی از دلایل کم آوردن در سختیها، دلبستگیهای دنیایی ماست. برای خلاص شدن از دلبستگیهای دنیایی، باید عاشق شد. برای عاشق شدن باید گناه را ترک کنیم.
✅ گفتیم: در دل مشکلات دچار خود عالِم پنداری میشویم. فکر میکنیم میدانیم چه چیز به صلاح ماست و اگر خلاف آن رخ دهد، به خداوند اعتراض میکنیم که چرا خلاف خیر رخ داده.
✅ در دعای ۱۵ صحیفهٔ سجادیه دیدیم چقدر نگاه به سختیها از منظر امام سجاد علیه السلام، با نگاه ما متفاوت است. امام سجاد علیه السلام در این دعا فرمودند: خدا! آن چه تو برایم میپسندی را محبوب من گردان.
✅ اگر در مسیر معنویت به کم قانع شویم، دچار مشکل خطرناکی شدهایم. به نماز و روزهٔ دست و پا شکستهٔ خود قانع نشویم.
✅ قناعتی که فضیلت است، قناعت در امور دنیایی است. در امور معنوی نباید قانع بود. باید در مسیر معنویت، قله را هدف گرفت. قله آنجاست که اهل بیت علیهم السلام هستند. باید بخواهیم زندگی و مرگمان مانند حضرت محمد صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان باشد.
✅ اگر در مسیر معنویت به کم قانع شدیم، شاید اگر دقت کنیم، صدای نفسهای شیطان را در اطرافمان بشنویم!
✅ قله یعنی آنچه خدا برایمان میپسندد را دوست داشته باشیم. نه این که فقط بگوییم: شکایتی از خدا ندارم و برای آنچه پیش آمده، غر نمیزنم. نه! این قله نیست. باید ابتلای پیش آمده را دوست داشت. سخت است، ولی همین مورد سخت را از خدا بخواهیم.
✅ با خدا مناجات کنیم و بگوییم: خدایا! من آنقدر بزرگ نشدهام که آنچه تو برایم میپسندی را دوست داشته باشم، ولی میخواهم آنقدر بزرگ شوم که به این قله برسم.
✅ در فراز دیگری از این دعا، امام سجاد علیه السلام میفرمایند: آنچه تو وارد زندگیام کردهای را برایم آسان کن.
✅ این جمله به این معنی نیست که خدا ابتلائات آسانی را سر راهش قرار دهد، بلکه به این معناست که خداوند همان ابتلائات سخت را برای او آسان کند.
✅ وقتی انسان آنچه را خدا برایش میپسندد، دوست داشته باشد، آن ابتلا برایش آسان میشود، زیرا وقتی یک اتفاق محبوب در زندگی کسی میافتد، تحملش برایش آسان میشود.
✅ مثلاً پدر و مادری که یک فرزند دارند و با زحمت او را بزرگ کردند و حالا وقت ازدواج اوست. در تدارک مراسم ازدواجش زحمت زیادی میکشند. خوابشان خیلی کم شده و کارهایشان چند برابر شده. اما آنها در دل این سختیها، نشاط دارند، زیرا اتفاقی در جریان است که آن را دوست دارد و به همین علت، سختیهایش برایشان آسان میشود.
✅ فرض کنید چیزی که خدا برای ما راضی باشد، یک مصیبت باشد و من آن را دوست داشته باشم.در این صورت، آیا سختیها برایم آسان نمیشود؟
✅ به ما اجازه دادهاند این چنین دعا کنیم: خدایا! در هر خیری که محمد صلی الله علیه و آله و خاندان او را وارد کردی، مرا وارد کن. اجازهٔ چنین دعایی یعنی خدا مسیر را برایمان هموار میکند و امکان استجابت این دعا هست. یکی از خیراتی که اهل بیت علیه السلام در آن وارد شدند، همین دوست داشتن آن چیزی است خدا برایشان پسندیده است.
✅ دعای ۳۵ صحیفهٔ سجادیه مربوط به زمانی است که امام سجاد علیه السلام اهل دنیا را میبیند و با خدا مناجات میکند.
🔷 قسمتی از دعای ۳۵ صحیفهٔ سجادیه:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ طَیّبْ بِقَضَائِک نَفْسِی، وَ وَسِّعْ بِمَوَاقِعِ حُکمِک صَدْرِی، وَ هَبْ لِی الثِّقَةَ لِأُقِرَّ مَعَهَا بِأَنَّ قَضَاءَک لَمْ یجْرِ إِلَّا بِالْخِیرَةِ، وَ اجْعَلْ شُکرِی لَک عَلَى مَا زَوَیتَ عَنِّی أَوْفَرَ مِنْ شُکرِی إِیاک عَلَى مَا خَوَّلْتَنِی.
خدایا بر محمد و آلش درود فرست، و مرا به قضایت دلخوش کن، و سینهام را به موارد حُکمت گشاده فرما، و به من اطمینان ده که به سبب آن اقرار کنم که قضای تو جز به آنچه خیر است روان نشده، و شکرم را بر آنچه از من باز داشتهای افزونتر از شکرم بر آنچه به من عنایت کردی قرار ده.