2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 538 پست
باورت میشه من هر جمعه منتظرم میگم این جمعه میاد دیگه تا این حد 🥲 و میدونم اون روز دیر نیست که تکیه ...

😍 جااااانم میفهممت 

ان شاءالله به زودی شاهد همچین روزی باشیم😍

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
نمیشه به امام زمان بگم؟امام زمان که گفتنی نیست دیدنیه،از دل خسته ی یه مادر برای شفای پسرش بشنو آقای ...

نگران نباشید توکتون به خدا و صاحب الزمان باشه 

منم برای شفای پسرتون 500 صلوات و 14 حمد میخونم که انشالله بحق فاطمه زهرا س و صاحب الزمان عج شفای کامل عنایت بشه🤲🤲🤲🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه به امام زمان بگم؟امام زمان که گفتنی نیست دیدنیه،از دل خسته ی یه مادر برای شفای پسرش بشنو آقای ...

سلام عزیزم برای پسر گلت حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون ان شاءالله به حق پهلوی شکسته ی مادرش شفا بده پسر عزیزت رو 🤲🏻🤲🏻

من تازگی ها با یک کانالی آشنا شدم اسمش تفسیر تربیتی هست و برای آقای عباسی ولدی هست ...

من شما رو میشناسم که چقد ارادت داری به خدا و 

اهل بیت علیهم السلام برای همین میخوام این صحبت هاشون رو براتون کپی کنم ، ان شاءالله دلتون آرامش بگیره🤲🏻 حتما بخونیدش🙏🏻

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ

🗓 ۱۹ مهر ۱۴۰۴، جلسهٔ ۶۳۲:

✅ یکی از دلایل کم آوردن در سختی‌ها، دلبستگی‌های دنیایی ماست. برای خلاص شدن از دلبستگی‌های دنیایی، باید عاشق شد. برای عاشق شدن باید گناه را ترک کنیم.

✅ گفتیم: در دل مشکلات دچار خود عالِم پنداری می‌شویم. فکر می‌کنیم می‌دانیم چه چیز به صلاح ماست و اگر خلاف آن رخ دهد، به خداوند اعتراض می‌کنیم که چرا خلاف خیر رخ داده.

✅ در دعای ۱۵ صحیفهٔ سجادیه دیدیم چقدر نگاه به سختی‌ها از منظر امام سجاد علیه السلام، با نگاه ما متفاوت است. امام سجاد علیه السلام در این دعا فرمودند: خدا! آن چه تو برایم می‌پسندی را محبوب من گردان.

✅ اگر در مسیر معنویت به کم قانع شویم، دچار مشکل خطرناکی شده‌ایم. به نماز و روزهٔ دست و پا شکستهٔ خود قانع نشویم.

✅ قناعتی که فضیلت است، قناعت در امور دنیایی است. در امور معنوی نباید قانع بود. باید در مسیر معنویت، قله را هدف گرفت. قله آن‌جاست که اهل بیت علیهم السلام هستند. باید بخواهیم زندگی و مرگمان مانند حضرت محمد صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان باشد.

✅ اگر در مسیر معنویت به کم قانع شدیم، شاید اگر دقت کنیم، صدای نفس‌های شیطان را در اطرافمان بشنویم!

✅ قله یعنی آن‌چه خدا برایمان می‌پسندد را دوست داشته باشیم. نه این که فقط بگوییم: شکایتی از خدا ندارم و برای آن‌چه پیش آمده، غر نمی‌زنم. نه! این قله نیست. باید ابتلای پیش آمده را دوست داشت. سخت است، ولی همین مورد سخت را از خدا بخواهیم.

✅ با خدا مناجات کنیم و بگوییم: خدایا! من آن‌قدر بزرگ نشده‌ام که آن‌چه تو برایم می‌پسندی را دوست داشته باشم، ولی می‌خواهم آن‌قدر بزرگ شوم که به این قله برسم.

✅ در فراز دیگری از این دعا، امام سجاد علیه‌ السلام می‌فرمایند: آن‌چه تو وارد زندگی‌ام کرده‌ای را برایم آسان کن.

✅ این جمله به این معنی نیست که خدا ابتلائات آسانی را سر راهش قرار دهد، بلکه به این معناست که خداوند همان ابتلائات سخت را برای او آسان کند.

✅ وقتی انسان آن‌چه را خدا برایش می‌پسندد، دوست داشته باشد، آن ابتلا برایش آسان می‌شود، زیرا وقتی یک اتفاق محبوب در زندگی کسی می‌افتد، تحملش برایش آسان می‌شود.

✅ مثلاً پدر و مادری که یک فرزند دارند و با زحمت او را بزرگ کردند و حالا وقت ازدواج اوست. در تدارک مراسم ازدواجش زحمت زیادی می‌کشند. خوابشان خیلی کم شده و کارهایشان چند برابر شده. اما آن‌ها در دل این سختی‌ها، نشاط دارند، زیرا اتفاقی در جریان است که آن را دوست دارد و به همین علت، سختی‌هایش برایشان آسان می‌شود.

✅ فرض کنید چیزی که خدا برای ما راضی باشد، یک مصیبت باشد و من آن را دوست داشته باشم.در این صورت، آیا سختی‌ها برایم آسان نمی‌شود؟

✅ به ما اجازه داده‌اند این چنین دعا کنیم: خدایا! در هر خیری که محمد صلی الله علیه و آله و خاندان او را وارد کردی، مرا وارد کن. اجازهٔ چنین دعایی یعنی خدا مسیر را برایمان هموار می‌کند و امکان استجابت این دعا هست. یکی از خیراتی که اهل بیت علیه السلام در آن وارد شدند، همین دوست داشتن آن‌ چیزی است خدا برایشان پسندیده است‌.

✅ دعای ۳۵ صحیفهٔ سجادیه مربوط به زمانی است که امام سجاد علیه السلام اهل دنیا را می‌بیند و با خدا مناجات می‌کند.

🔷 قسمتی از دعای ۳۵ صحیفهٔ سجادیه:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ طَیّبْ بِقَضَائِک نَفْسِی، وَ وَسِّعْ بِمَوَاقِعِ حُکمِک صَدْرِی، وَ هَبْ لِی الثِّقَةَ لِأُقِرَّ مَعَهَا بِأَنَّ قَضَاءَک لَمْ یجْرِ إِلَّا بِالْخِیرَةِ، وَ اجْعَلْ شُکرِی لَک عَلَى مَا زَوَیتَ عَنِّی أَوْفَرَ مِنْ شُکرِی إِیاک عَلَى مَا خَوَّلْتَنِی.

خدایا بر محمد و آلش درود فرست، و مرا به قضایت دلخوش کن، و سینه‌ام را به موارد حُکمت گشاده فرما، و به من اطمینان ده که به سبب آن اقرار کنم که قضای تو جز به آنچه خیر است روان نشده، و شکرم را بر آن‌چه از من باز داشته‌ای افزون‌تر از شکرم بر آن‌چه به من عنایت کردی قرار ده.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بماند به یادگار تا روز موعود | تبادل نظر نی نی سایت https://www.ninisite.com/discussion/topic/172776 ...

زیبا 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزم برای پسر گلت حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون ان شاءالله به حق پهلوی شکسته ی مادرش شفا ب ...

ادامه 👇🏻

✅ طَیّبْ بِقَضَائِک نَفْسِی یعنی از خداوند می‌خواهیم بلاهای زندگی برای ما گوارا باشد. 

✅ وقتی خودم با دست خود کاری می‌کنم که بلایی بر سر من آید، نباید از خداوند گله و شکایتی داشته باشم. در این مورد در جلسات گذشته صحبت کرده‌ایم.

✅ این قسمت از دعا دیوانه کننده است: اجْعَلْ شُکرِی لَک عَلَى مَا زَوَیتَ عَنِّی أَوْفَرَ مِنْ شُکرِی إِیاک عَلَى مَا خَوَّلْتَنِی. اگر انسان به خدا اعتماد داشته باشد، وقتی چیزی را که خیر می‌پندارد، از او برمی‌گردد، باز هم خدا را شکر می‌کند، زیرا می‌داند این امری را که خیر می‌پنداشت، در حقیقت ضرر بوده که خدا آن را از او برگردانده است.

✅ چنین انسانی چون به خداوند اعتماد دارد، یقین دارد که وقتی خداوند سلامتی را از او گرفت، برایش خیر بوده است. وقتی بلا بزرگ باشد، درک این موضوع برای انسان سخت می‌شود.

✅ در کربلا چنین مصیبت بزرگی رخ داد ولی حضرت زینب سلام الله علیها گفت: چیزی جز زیبایی ندیدم. این قله‌ها را باید دید.

✅ باید در توسلاتمان، حال بد معنوی خود را عرضه کنیم و بگوییم: این حال را نمی‌خواهم. خدایا! اعتماد خودت را به من بده. خدایا کاری کن که بر نداده‌هایت بیشتر از داده‌هایت شکر کنم. می‌خواهم مثل اهل بیت به زندگی نگاه کنم. اگر چنین نگاهی وارد زندگی ما شود، دنیایمان آباد می‌شود.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

پسرم صحیح و سالم از ان ای سی یو برش گردون خونه یا منجی عالم😭

من براشون 14 حمدشفا میخونم  متوسل میشم به خانوم فاطمه زهرا س و صاحب الزمان عج🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هرچند ک آرزوی بزرگیه سربازی ایشونان شاالله برای هممون عزیزم ❤️❤️

🤲🤲🤲🤲🤲🤲انشالله

ان شاالله که هر چه سریع تر ظهور کنند هر چند که مردم دنیا غافلند اما به نظرم حال دل کسی عمیقا خوش نیس ...

همه احساس خلأ میکنند 

اگر همه دنیا هم برای آدم باشه 

بی امامش مثل بچه گمشده از خانوادش هست 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
😍 جااااانم میفهممت ان شاءالله به زودی شاهد همچین روزی باشیم😍

انشالله هستیم شک ندارم 🥰🤲

ان شاالله که هر چه سریع تر ظهور کنند هر چند که مردم دنیا غافلند اما به نظرم حال دل کسی عمیقا خوش نیس ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله ظهور نزدیکه 

خودمون رو اماده کنیم 

حوادثی که در مناطق شام و یمن و فلسطین داره اتفاق میفته 

شبیه به احادیث هست 

قضیه غزه 

خون کودکان و مردم مظلوم 

داره دلها رو بیدار میکنه 

مردم دارن میرسن به اینکه هیچ نهاد و سازمان و حکومتی نمیتونه اوضاع رو درست کنه 

جز یه انسان کامل 

ذخیره خدا 

بقيه الله 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همه احساس خلأ میکنند اگر همه دنیا هم برای آدم باشه بی امامش مثل بچه گمشده از خانوادش هست

دقیقا ، یه مدتی هست شاید دو سه سال من همش حس می کنم نا آرومم مخصوصا وقتی این همه بی دین و ایمانی رو تو اطرافیانم می بینم بیشتر به این پی می برم که فقط امام می تونه با اومدنش مشکلاتمون رو حل کنه.

نگران نباشید توکتون به خدا و صاحب الزمان باشه منم برای شفای پسرتون 500 صلوات و 14 حمد میخونم که انشا ...

🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام عزیزم برای پسر گلت حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون ان شاءالله به حق پهلوی شکسته ی مادرش شفا ب ...

🌹🫂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

برای ظهور سریعتر ایشون دعای فرج رو بخونید 

در خواب به من اینو گفتن