2777
2789
چاره ای نداری این اختلاف سن رو قبول کنی یا مجرد بمونی . چون مردای ایرانی اکثرا با اختلاف سنی زیاد می ...

گفتی «دختری که شوهر هم سن و جوون میخواد معمولا با گیرش نمیاد یا مجرد میمونه»

من میگم به هیچ‌وجه اینطور نیست

مگه قحطی مرد اومده خیر خواستگار جوون فراوونه 

اما یه جوون ۲۵ ساله به اندازه ۳۵ ساله پول جمع نکرده. باید این رو فهمید و درکش کرد 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هر چقدر بیشتر بهتر

آرزوی مردای سن بالا 😅😅

آخه کدوم دختری دوست داره شوهرش پیر باشه ؟

همه دوست دارند شوهر جوون هم سن خودشون بیاد مگه ناچار بشن یا از ترس مجرد موندن قبول کنند یا مرد خیلی پولدار یا خوشتیپ باشه .

کی خوشش میاد وقتی اوج جوونیش برسه شوهرش مرد میانسال یا پیر باشه ؟ مگه در کنار دوست پسر جوون بگیره که حسرت نخوره وقتی زن های دیگه با شوهر جوونشون رو میبینه . تازه بچه هاشم دوست دارن پدر جوون داشته باشن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوی مردای سن بالا 😅😅آخه کدوم دختری دوست داره شوهرش پیر باشه ؟همه دوست دارند شوهر جوون هم سن خودش ...

من نوزده سالمه 

دانشجو هستم 

وضعیت مالی خانواده ام خوبه 

زیبایی هم به قدری دارم که مردم تو خیابون بهم خیره میشن 

می‌خوام با پسری ازدواج کنم که سیزده سال و پنج ماه از من بزرگتره 

چون موفقیت شغلی و تحصیلی و اخلاق و خانواده و وضعیت مالی برام خیلی مهم تر از جوون بودن هست 

تایپ من پسری هست که موفق و جاه طلب و مغرور باشه و هر دختری نمونه بهش نزدیک بشه 

من نوزده سالمه دانشجو هستم وضعیت مالی خانواده ام خوبه زیبایی هم به قدری دارم که مردم تو خیابون بهم خ ...

خب بعداً پشیمون میشی . یعنی دقیقا وقتی سی سالت شد با دوتا بچه اون وقت باید نظر شما رو پرسید . چون هنوز تجربه ی زندگی نداری و بچه هستی . اون آقا یک مرد کامله . الان من هرچی بگم قبول نمیکنی . اصلا الان وقت ازدواجت نیست . بالای بیست و پنج ازدواج کن .

اگه مرد پولدار و خوش هیکل و خوش قیافه باشه ایرادی نداره ولی اگه سنش نشون بده واقعا افتضاحه میشه پدر ...

هیچ کدوم نیست فقط سن من بیشتر نشون میده هم سن نشون میدیم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

عزیزم بزرگش نکن. بخدا آدم سراغ دارم 22سالشع .چاقه به خودش نمی‌رسه. افسرده سکلی هم بیماری داره.یکی هم ...

آدمی رو قبول می‌کنه که هم از نظر سنی مناسبش باشه هم افسرده نباشه . یک دهه بزرگ تر رو قیافه هیکل سلامتی حوصله طرز فکر ... تاثیر داره .

هیچ کدوم نیست فقط سن من بیشتر نشون میده هم سن نشون میدیم

اگه زن هیکلی و بزرگ تر از سنش نشون بده اشکالی نداره ولی اگر مثل دختر پدر باشند یا بعدها این شکلی بشن هم دلزدگی پیش میاد هم جالب نیست 

من نوزده سالمه دانشجو هستم وضعیت مالی خانواده ام خوبه زیبایی هم به قدری دارم که مردم تو خیابون بهم خ ...

ظاهر اپن به هم میخوره 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

تو همین سایت بعضی زنا که اختلاف سنی دارن میگن شوهرمون مثل بابابزرگ میمونه. جدای از تفاوت های روحی،می ...

دقیقا اکثرا زن ها تو اوج جوونی بیوه میشن بچه ها بی پدر.

اگه هم مرد زنده بمونه ، زن جوون باید پوشکش کنه و مریض داری کنه.

بدترین کاری ک میتونی با خودت بکنی همسر پیره البته کسایی ک فکرش رو هم میکنن بالاخره جواب میدن بخاطر شرایط مالی ازدواج میکنی و پشیمون میشی

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم