الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا جایی که من دیدم بله البته من منظورم آدم حسابی ها هست ها نه این پسرهایی که دنبال خوش گذرونی هستن اون پسری که تایپ کنه هر چقدر سپس بالاتر میره بهتر میشه
شما مردا هرچی به نفع خودتون باشه رو خوب میدونید. پانزده سال خب جای پدرشه.کدوم دختر جوون دوست داره با مرد پیرتر بره؟ مگه مجبور بشه از سر ناچاری که اونم دیگه دخترای امروزی اصلا ازدواج نمیکنن چه برسه با مرد سن بالای داغون .
مگه بعضی زن ها مرد سن بالا که خوش قیافه و پولدار باشه رو چرا قبول میکنند وگرنه مرد به لا قبا و کارمند که هشتش گروه نه به خونه اجاره ای یا کوچیک داره به چه درد میخوره؟
تو همین سایت بعضی زنا که اختلاف سنی دارن میگن شوهرمون مثل بابابزرگ میمونه. جدای از تفاوت های روحی،میانگین سن مردا کمتر از زنا هست. همسن هم باشید احتمال زیاد زودتر از شما میمیره وای به حال این اختلاف سنی. خدای نکرده ممکنه خیلی زود بیوه بشی