2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من از این خواستگارا زیاد داشتم اتفاقا شرایطشون خوب بوده فقط بخاطر سن رد کردم

گاهی اوقات احساس پشیمونی میکنم چون ادم خوب کم پیدا میشه 

خیلیا بهم گفتن سن یک عدده اشتباه کردی رد کردی  وهرچی سن بالاتر باشه پخته تره و...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
من دهه هشتادی ام آره خودمم به این فکرم

همه چیز خوب بود تا اینو دیدم

ببین تو نزدیک سی و اون نزدیک چهل باشه ارومیه واقعا تفاوت سنی اونقدر ضربه نمیزنه

یا یکی چهل شوهرش پنجاه اصلا مشکلی نیست

ولی زیر ۲۵ سال تفاوت مهمه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چاره ای نداری این اختلاف سن رو قبول کنی یا مجرد بمونی . چون مردای ایرانی اکثرا با اختلاف سنی زیاد می ...

به هیچ وجه

فقط باید از معیارهای مالی بیش از حد مثل خونه داشتن یا ماشین خوب داشتن یا پس انداز بالا چشم بپوشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خوبه دیگه.والا با ۱5 سال هم میشه دید.

شما مردا هرچی به نفع خودتون باشه رو خوب میدونید. پانزده سال خب جای پدرشه.کدوم دختر جوون دوست داره با مرد پیرتر بره؟ مگه مجبور بشه از سر ناچاری که اونم دیگه دخترای امروزی اصلا ازدواج نمیکنن چه برسه با مرد سن بالای داغون . 

مگه بعضی زن ها مرد سن بالا که خوش قیافه و پولدار باشه رو چرا قبول میکنند وگرنه مرد به لا قبا و کارمند که هشتش گروه نه به خونه اجاره ای یا کوچیک داره به چه درد میخوره؟

تو همین سایت بعضی زنا که اختلاف سنی دارن میگن شوهرمون مثل بابابزرگ میمونه. جدای از تفاوت های روحی،میانگین سن مردا کمتر از زنا هست. همسن هم باشید احتمال زیاد زودتر از شما میمیره وای به حال این اختلاف سنی. خدای نکرده ممکنه خیلی زود بیوه بشی