2777
2789
آرزوی مردای سن بالا 😅😅آخه کدوم دختری دوست داره شوهرش پیر باشه ؟همه دوست دارند شوهر جوون هم سن خودش ...

عزیز اینا قبول.اما خب جامعه داره به این شکل میره.وقتی مردها سنشون میره بالا،به این نتیجه میرسن اگه بخوان ازدواج کنن و بچه دار بشن و بچه سالم داشته باشن با اختلاف سنی بیشتری ازدواج کنن.این تقصیر من یا تقصیر شما نیست.تقصیر سیستمی هست که سنگ گذاشته پای جوون ها و ازدواج ها با تاخیر انجام میشه.اگه بهبود وضعیت صورت بگیره و جوون ها از نظر مالی بتونن سریعتر خودکفا شن و اینکه موتور محرک جامعه روشن بشه و سنگ پای جوون گذاشته نشه برای ازدواج و دولت هم در این رابطه مساعدت کنه و همچنین مشکل تورم هم حل بشه،جوون ها زودتر ازدواج میکنن و حتی دیگه شاهد اختلاف سنی بالا بین زن و شوهر نخواهیم بود.شما ایراد از سیستم بگیر.

عزیز اینا قبول.اما خب جامعه داره به این شکل میره.وقتی مردها سنشون میره بالا،به این نتیجه میرسن اگه ب ...

بچه به چه قیمتی ؟ وقتی تناسبی و تفاهمی بین زن و شوهر نیست ؟ و اکثر این ازدواج ها هم به طلاق عاطفی یا واقعی میرسه؟ نمیشه یک زن و مرد فکر خوشبختی خودشون باشن و به جای اینکه یک ماشین جوجه کشی کنارشون باشه یک زن هم فکر و هم احساس کنارشون باشه و با هم خوشبخت بشن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فاجعه . هدفشون چیه ؟ اینا تا این سن با هزار دختر و زن بودن چندش ها

به خانوادم میگفتم اینا تااین سن مجرد بودن احتمال زیاد گذشته خوبی ندارن...

میگفتن پاکی به سن نیست ممکنه پسر  جوون ۲۰ ساله هم خراب باشه

حالا جدای از اینکه گذشتشون قضاوت کنم بنظرم اصلا خوب نیست این اختلاف سنی....

اطرافیانم حرف منو نمیفهمن سرزنش میکنن

حتی اینجا تو نی نی سایت میگفتن اشتباه میکنی سن نباید معیار باشه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
خب بعداً پشیمون میشی . یعنی دقیقا وقتی سی سالت شد با دوتا بچه اون وقت باید نظر شما رو پرسید . چون هن ...

عزیزم اینکه شما میگی بالای بیست و پنج باید ازدواج کنم نمیشه برای همه یه نسخه پیچید که همه باید بالا بیست و پنج زندگی کنن بعد اینکه میگی با دو تا بچه پشیمون میشی من الان درس میخونم باید سرکار برم زایمان و بارداری در پیش دارم و بزرگ کردن بچه و کار خونه همشون بهت فشار وارد میکنن و در طول زمان پیر و شکسته میشی اینجور نیست که من مثل الان جوون بمونم فقط اون پیر بشه 

بعد اینکه دکتر پوست و باشگاه و ... برای اینجور وقتا هست که پیر و شکسته نشی 

و اینکه میگی بعد بیست و پنج سال ازدواج کنی من پیش مشاور رفتم و گفته که از لحاظ سن شخصیتی و عقلی من سی ساله هستم و پختگی لازم برای شروع زندگی مشترک رو دارم 

از طرفی هم وقتی الان دارم ازدواج میکنم به سی سال بعدی فکر کردم و این آدم رو با تمام خوبی ها و بدی هاش پذیرفتم نه اینکه تصمیم لحظه ای گرفته باشم