2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4535 بازدید | 136 پست
راهکاری ندارید چجوری پا این مرد رو از زندگیم ببرم 😔

باید   بندازیش بیرون  با  رفتارت  بهش بفهمون  ازش متنفری    چرا میزاری   با شما  رفت و امد کنه   اصلا نباید راعش بدی  اینجور مردا   نگاهشونم   کثیفه    خیلی مواظب باش   

من مطمعنم به برادرشوهرم گفته ولی مطمعن نیستم به شوهرم گفته یا نه ......ولی خیلی زنگ نیزنه به شوهرم ،

خوب به همسرت بگو شنیدم فلانی ادم درستی نیست وبیشترتوضیح نده بگو دوست ندارم باهاش بری تورابطه.....

اگر گفت چی و....بگو کسی که گفته قسمم داده به کسی نگم!

اما درکل ادمی که اینقدر بی پروا پز دوست دختر متاهلشو به برادرشوهرتون داده نوددرصد به همسرتونم میگه......

مگه یک کم ازهمسرتون حساب ببره که احتمالش کم هست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر آقا، شما که شماره تلفن همسر خانم رو ندارید با خط خودت نه اگه تونستی از تلفن عمومی و صدات رو تغی ...

چجوری شمارم مخفی باشه ، زنه اصلا تو این وادیا که نیست که اهل برنامه های گوشی باشه ، سادست فکر کنم بهشمدبگم کاری ازش برنیاد

یا میتونی از همسرت بپرسی فلانی که دوستته و باهاش در ارتباطی و میدونی خیانت میکنه یعنی با کارش مخالفی 

يعنی موافق اینم هستی خودت بری رابطه جنسی با زن متاهل داشته باشی یا منم برم با متاهل، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چجوری شمارم مخفی باشه ، زنه اصلا تو این وادیا که نیست که اهل برنامه های گوشی باشه ، سادست فکر کنم به ...

پس ولش کن، 

توی تلگرام داره که شماره رو همه ببین یا مخاطب ها یا هیچکس قسمت امنیت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آره باید باهاش حرف بزنم چون دارم روانی میشم

چند وقت پیش سینمایی چینی دیدم که یه قسمت توی ذهنم مونده 

دختره به خواهرش گفت بچه ت از شوهرت نیست از دوست پسرته، خواهرش جواب داد عرضه داشتم تونستم این کار رو انجام دادم، یه لحظه ترسیدم چون قراره چند سال دیگه از خیانت کار های ایرانی هم همین جواب رو بشنویم 

چند وقت پیش سینمایی چینی دیدم که یه قسمت توی ذهنم مونده دختره به خواهرش گفت بچه ت از شوهرت نیست از د ...

اره دیگههههه الان این با افتخار تعریف میکرد تازه میگفتم کلی فحش نثار شوهرش میکنم خوشش میاد

اگه بشه خیلی خوبه ولی دلم برا زنه میسوزه ....مرده رو تهدید کنم به شوهر اون زنه میگم چی ؟؟؟؟

به مردها چیزی نگو کار به جاهای بدی میرسه 

همسر آقا خبر دار میشد احتمالا رابطه رو صلح آمیز تموم می‌کرد، میگی ساده هست احتمالا توانایی این کار رو نداشته باشه، یا خبر داره و از روی ناچاری مونده 

به مردها چیزی نگو کار به جاهای بدی میرسه همسر آقا خبر دار میشد احتمالا رابطه رو صلح آمیز تموم می‌کرد ...

با یه اکانت فیک میشه مرده رو تهدید کنم که به شوهر اون زنه میگم ....

اره حس میکنم خبرداره کاری نمیکنه

با یه اکانت فیک میشه مرده رو تهدید کنم که به شوهر اون زنه میگم ....اره حس میکنم خبرداره کاری نمیکنه

میشه ولی جرئت میخواد