2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 136 پست

حالا که نمیتونی مانع دوستی شوهرت بشی 

بصورت ناشناس به همسرش خیانت رو خبر بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کشتش چی ؟ شرعی درست بهش بگم ؟

من نمیدونم اما بنظرم بالاخره لو میره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

حالا که نمیتونی مانع دوستی شوهرت بشی بصورت ناشناس به همسرش خیانت رو خبر بده

به همسر مرده یا زنه؟؟؟ و اینکه اگه اتفاقی افتاد عذاب وجدانش باهامه ! خط ندارم که آمار بدم متوجه میشه

شما مشاور هستید ؟ همسرم نمیدونه که من میدونم

خوب بهش بگو فهمیدم 

ودوست ندارم با فلانی رابطه بگیری 

باورکنید خیلی جاها حرفهامونو همون اول بگیم بهتره تا صبر کنیم اتفاقانی بیفته که بعد نشه جمعش کرد

فوقش چندروز باهم سرسنگین میشین و.....

اما بهترازاینه که ........

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بهش بگو نه بهش دست بده نه روبوسی کن اچ پی وی و سرطان حلق و زبان میگیری منم بدبخت میکنی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

همسرم نمیدونه که من میدونم راجب این مسائل چجوری باش حرف بزنم چجوری شلوغش کنم ؟؟؟؟

مطرح کن و بگو متوجه شدی و دلت نمیخواد همچین آدمی با این سبک زندگی مزخرف دوست همسرت باشه یا حتی باهاش سلام و علیک داشته باشه ،قاطعانه حرف بزن و اجازه نده ارتباطشون ادامه داشته باشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
به همسر مرده یا زنه؟؟؟ و اینکه اگه اتفاقی افتاد عذاب وجدانش باهامه ! خط ندارم که آمار بدم متوجه میشه

شما کاربه اونها نداشته باش جلوی همسرخودتو بگیر .....

رک و اروم ازش بخواه رابطه شوقطع نکرد

جدیت به خرج بده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب بهش بگو فهمیدم ودوست ندارم با فلانی رابطه بگیری باورکنید خیلی جاها حرفهامونو همون اول بگیم بهتره ...

من مطمعنم به برادرشوهرم گفته ولی مطمعن نیستم به شوهرم گفته یا نه ......ولی خیلی زنگ نیزنه به شوهرم ، 

اینکار نکن این وسط به هر دلیلی آدمی کشته بشه شما مقصری و پات گیره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اسی به نظرم شوهرت خودش باید شعور اینو داشته باشه بزاردش کنار

پارتنرم مجرده دوستش همچین کاری کرده بود دقیقا 

دوست دوران بچه گیشم بود 

گذاشتش کنار ، حالا میدونی چرا برام تعریف کرد چون منم یه دوست داشتم که متاهل بود و خبانت میکرد 

میگفت مردی یا زنی که این کارو کنه بی شرفه

همسر آقا، شما که شماره تلفن همسر خانم رو ندارید 

با خط خودت نه اگه تونستی از تلفن عمومی و صدات رو تغییر بده، البته فکر نکنم مونده باشه 

یه اکانت بساز توی یه برنامه که چند بری pv خانم و شماره ت رو کاملا مخفی کن بعدش بلافاصله هم دلیت اکانت کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی