2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 147 پست

باید یکاری کنی شوهرت از یارو بدش بیاد. بگو بت نظر داره، بگو نگاهاش بهت اذیتت میکنه، شوهرت میدونه اون ادم درستی نیست اگه حس کنه به تو هم نظر داره میزارتش کنار

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس راه حلش چیه؟؟؟؟؟

باید مهارتشو به دست بیاری

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

میتونی از مشاورانش هم استفاده کنی با100 هزارتومن مشاوره میدن وکمک میکنن 

آره واقعا تاثیر رفیق غیر قابل انکاره منم از همین میترسم

عزیزم تاثیر  دوست و رفیق   خیلی  زیاده  دوست  خوب   واقعا  خوبه    بالطبع  رفییق بدم    بده  ولی نمیخوام خدای ناکرده دخالت کنم  یا قضاوت کنم  ولی خودتون باید  حواستون  جمع  باشه  خیلی باید حساس باشید و دقت  کنید  دیگه  ببین  من خودمم زنم    مادرم همیشه میگه   زن  خودش باید  از  زندگیش  محافظت کنه        منم  سعیم  بر اینه    ی چین   بگم  واقعا  بعضی آقایون  سریع گول میخورن  و تحت تاثیر  قرار  میگیرن  بابد خودمون  مراغبشون  باشیم

آره واقعا تاثیر رفیق غیر قابل انکاره منم از همین میترسم

عزیزم برا خودمنم ی همین تجربه ای اتفاق  افتاده   ولی   خیلی  سریع  و قاطعانه  برخورد  کردم  و  نتیجه  گرفتم   ببین چارچوب  خونه  و خونواده   محل  زندگیه  محل  امنیت  و ارامش   اگه  کسی بخواد با نگاه  ناپاک  با   نیت کثیف   و تادرست  این  محیطو   خراب  کنه  باید قلم پاشو  شکوتد   حالا  میخواد  دوس باشه   فامیل  باشه   هر  کی     زندگی  جای   نگاه  ناپاک  و  فکر  پلید   نیس