2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست

نه چه عذاب وجدانی قدیم فرق داشته با الان من ۳۳سالم ی دختر ۴ ماه دارم و واقعا راضیم چون کار کردم درس خوندم تفریح کردم حسابی بعد ۷ سال ی دختر آوردم نازایی هم نداشتم کلا بچه نمی‌خواستیم و الان از داشتن ی بچه راضی راضیم و خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال دلت خوبه .خودتو با بقیه مقایسه نمی کنی که ماماناشون زودتر به دنیا آوردنشون

نمیدونم مامان جوون داشتن چه حسی داره ولی مامان من چیزی برام کم نزاشت خیلی بهم محبت داشته از بچگی تا الان

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزمشما مرتب از این تاپیک ها میزنی به نظرم یه مشاوره برو معلوم هست اذیتی وگرنه الان دیگه درصد زیادی ...

وااااای انقد این کاربر اعصاب آدمو خورد میکنه

روزی دوبار تایپیک میزنه کیا تو سن ۳۶ و...بچه آوردن؟

خب تو که نمیخواستی بچه بیاری جلوگیری سفت و سخت میکردی

دهن مارو سرویس کرده با این تایپیک های تکراریش

مامان من بچه اولشو ۱۸ سالگی آورد ولی خواهرم رو ۳۵ سالش بود و با من که بچه آخر بودم اونموقع ۹ سال اختلاف سنی داره 

تا به حال نشنیدم خواهرم اظهار ناراحتی کنه یا بگه مامانم پیره یا سنش بالاست یا بگه خجالت میکشم 

ضمن اینکه الان خیلیا همینطورن 

خودم ۳۵ سالمه باردارم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

به سن نیست عزیزم

به دله

اگه حوصله داری و پایه بچت هستی هر سنی باشی مهم نیست

من دختر اولم رو ۲۶ و دومی رو ۳۳ سالگی به دنیا اوردم

الانم که ۳۹ سالمه اصلا احساس نمیکنم دارم به ۴۰ میرسم

از زندگیت لذت ببر چکار به سنت داری

یه بار فرصت زندگی کردن داریم حال رو بچسب و زندگی کن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
عزیز دلم چند ساله هستی

شرایط شما مثل بچه ای هست که یه بادکنک دستش داره و مدام از ترس ترکیدن این بادکنک لذت بازی رو از خودش سلب کرده 

خیلی ها توی این سن باردار میشن 

اون چیزی که بچه بهش احتیاج داره محبت و توجه مادره نه سن مامان 

البته برای بارداری میگن یه سن طلایی هست ولی لزوما به این نیست که اگه خارج از اون محدوده بچه دار بشی تمام خوشی های دنیا تموم میشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نه چه عذاب وجدانی قدیم فرق داشته با الان من ۳۳سالم ی دختر ۴ ماه دارم و واقعا راضیم چون کار کردم درس ...

خدابرات نگهش داره جانم     من ۳۴ سالم هس  بچه دوست دارم میمیرم برا بچه  ولی دختر بزرگم اصلا نمیزاره میگ دیگ پیرشدی  الان چ وقته لچه آوردنته دیگ

اتفاقا من بچه اولم رو تو سن کم به دنیا آوردم و اصلا حوصله بچه رو نداشتم و اونجور که باید با حوصله براش مادری کنم نکردم سختم بود شبا از خواب بیدار شم 

ولی الان که ۳۵ سالم هست و میخوام دومی رو باردار بشم خیلی حوصله و تحملم بیشتر شده