2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها کجان پس🥲😍😃

83 بازدید | 9 پست

مرسی ک اومدینننن😍🤍

جمعه شب مراسم داریم تولده و میخان ی جشن بزرگ بگیرن ارگ و جاز میارن و..بعد مختلط هم هس..از اونجایی ک من جلو نامحرم بلند نمیشم برقصم پس باید لباسمم پوشیده باشه تصمیم گرفتم ی کت سفید بپوشم!

شلوار کتم مشکیه ولی نمیخام مشکی بپوشم چون جشنه..

بنظرتون چ رنگی قشنگ میشه؟شکلاتی خوبه؟

شلوارم هررنگی باشه شالمم همون رنگیه

اینم بگم ۱۸ سالمه..ی رنگی میخوام ک شیک باشه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار مازراتی دمپا سفید خیلی شیک دیده میشه، من دارم، هم با شومیز سفید بسیار زیبا دیده میشه، هم با کت ...

خب سرتا پا سفید دوس ندارم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

شلوار واید کرم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

سفید و مشکی بهتره تا شکلاتی اینجوری نپوشی ها

خب مشکی واس جشن دوس ندارم بپوشم