خانم هایی که تو سن ۳۵ و ۳۶ باردار شدید خودتونو با نسب قبل مقایسه نمی کنید که ماد. تون شما رو تو ۲۰ سالگی آورده و مدت زیادی باهاش هستید ولی در مورد نی نی خودتون عذاب وجدان نمی گیرید
شرایط شما مثل بچه ای هست که یه بادکنک دستش داره و مدام از ترس ترکیدن این بادکنک لذت بازی رو از خودش ...
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی
من یک خانم ایرانی که تو آمریکا زندگی میکن رو تو اینستا دنبال میکنم همیشه ورزش میکن و تغذیه خوب دار بچه اولشتو تو ۴۰ و بچه دومش ۴۳ سالگی آورد ولی بدنش و پوستش مثل ۲۵ ساله هاست
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...
مشکل اینجاست ک متاسفانه تو جامعه نه وقتی نه پولی برای ورزش و نه اعصابی برای خودمون داریم.
من همیشه همینو میگم ب سن نیست.حتی اگر شما در سن ۲۰ سالگی میبینی نه اعصابشو داری نه توان مالیشو داری حق اوردن بچه نداری.چون فقط زاییدن نیست.اون بچه اینده داره،نیاز ب تفریح و هزار تا چیز دیگه داره.در هر سنی هستید باید یک مادر قوی و شاد و زیبا باشید .و توانایی اینو داشته باشید ک مخصوصا از لحلظ روحی اون بچت رو تامین کنید تا بتونید فرزندی صالح تربیت کنید.
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...
درسته
یه چیز دیگه هم هست زن های الان مثل قدیم سخت کار نمیکنن. قدیمی تر ها زیر آفتاب ، کارای سخت میکردن
طبیعی بود بعد از ۴۰ چهره شون افتاده میشد
الان درصد زیادی از خانوم ها روتین های پوستی دارن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)