2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 48 پست
عزیز دلم چند ساله هستی

عزیزم عذر میخام اینو میگم

ولی حتما برو پیش روانشناس

مشکل شما خیلی فراتر از آوردن بچه تو سن ۳۶ و...ایناس

مطمئن باش با آیت افکارت،بچت روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنه برا خودش

خیییلی بیش از اندازه حساسی به این موضوع

روزی ۲ تا تایپیک میزنی راجع به این موضوع🫠🙃

خدابرات نگهش داره جانم من ۳۴ سالم هس بچه دوست دارم میمیرم برا بچه ولی دختر بزرگم اصلا نمیزاره ...

همین دخترت دور از جون بعد شما تنهاست و کسی رو نداره

منم ۳۵ سالمه و میخوام دومی رو بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط شما مثل بچه ای هست که یه بادکنک دستش داره و مدام از ترس ترکیدن این بادکنک لذت بازی رو از خودش ...

بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی  و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی 

من یک خانم ایرانی که تو آمریکا زندگی میکن رو تو اینستا دنبال میکنم همیشه ورزش میکن و تغذیه خوب دار بچه اولشتو تو ۴۰ و بچه دومش ۴۳ سالگی آورد ولی بدنش و پوستش مثل ۲۵ ساله هاست 

مامان من منو تو ۳۱ سالگی آورد با اینکه بچه اول بودم خودمم ۲۷ هنوز بچه ندارم کاملا اوکی هستم

این کاربر مشکلش جدی تر از این حرفاست

یه نگاه به تایپیکهای قبلیش بنداز متوجه میشی

روزی ۳ بار تایپیک میزنه راجع به این موضوع

بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...

مشکل اینجاست ک متاسفانه تو جامعه نه وقتی نه پولی برای ورزش و نه اعصابی برای خودمون داریم.

من همیشه همینو میگم ب سن نیست.حتی اگر شما در سن ۲۰ سالگی میبینی نه اعصابشو داری نه توان مالیشو داری حق اوردن بچه نداری.چون فقط زاییدن نیست.اون بچه اینده داره،نیاز ب تفریح و هزار تا چیز دیگه داره.در هر سنی هستید باید یک مادر قوی و شاد و زیبا باشید .و توانایی اینو داشته باشید ک مخصوصا از لحلظ روحی اون بچت رو تامین کنید تا بتونید فرزندی صالح تربیت کنید.

بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...

درسته 

یه چیز دیگه هم هست زن های الان مثل قدیم سخت کار نمیکنن. قدیمی تر ها زیر آفتاب ، کارای سخت میکردن 

طبیعی بود بعد از ۴۰ چهره شون افتاده میشد 

الان درصد زیادی از خانوم ها روتین های پوستی دارن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

مشکل اینجاست ک متاسفانه تو جامعه نه وقتی نه پولی برای ورزش و نه اعصابی برای خودمون داریم.من همیشه هم ...

اگر بخوای واقعا میشه 

من مامانم الان ۵۸ سالش هست الان نزدیک ۲۵ سال دار مداوم ورزش میکن  الان بدنش از من ۲۷ سال بهتر از پشت سر مثل دخترای ۱۸ سال هست 

هزینه آنچنانی هم نمیکن مثلا الان میر باشگاه شهرداری پیلاتس که هزینش ۴۰۰ تومن 

بنطرم یکسری کارهای کوجیک نتایج خیلی بزرگی دارن یکیش همین ورزش کردن 

اگر بخوای واقعا میشه من مامانم الان ۵۸ سالش هست الان نزدیک ۲۵ سال دار مداوم ورزش میکن الان بدنش از ...

من تغذیه ام یه هفته هست یکم خیلی کم درست کردم پوستم تو همین یه هفته پنج سال حداقل جونن شده و شاذاب

به خدا آرزوی مرگ می کنم

خیلی داری خودتو اذیت میکنی از الان بفکر ۳۰ سال آینده ای 

انشاالله همیشه سالن و سلامت باشی و سایت رو سر بچه ها باشه ولی سر جیزی که دست تو نیست خودتو اذیت نکن 

آینده رو هم فقط خدا میدون چی میشه 

اگر بخوای واقعا میشه من مامانم الان ۵۸ سالش هست الان نزدیک ۲۵ سال دار مداوم ورزش میکن الان بدنش از ...

درسته 

اما یکی مثل من در سن پایبن دیسک زده بیرون ب عمل کشیده.پوکی شدید استخوان دارم.و دکتر هر نوع ورزشی رو برام منع کرده.