2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192268 بازدید | 908 پست

به نظر منم بده بچه ها ببرن.من دستپخت خودم معمولیه.ولی اون آدمایی که دستپختشون خوبه همیشه میگم کاش یک بشقاب از غذاشون بدن من.همیشه حسرت میخورم که پیش مامانم نیستم از غذاهای خوشمزه بخورم.خیلی خیلی بده دلت لک بزنه برای دستپختی که خوبه.نه از خانمی شما کم میشه.نترس از بدیاش بهت کم نمیشه.ولی بفرس براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم قصد خیری دلشته باشه شاید بخواد که رجوع کنن و دوباره با هم زندگی کنن

برای امر خیر با وجود 10 سال زندگی مشترک و بچه ی مشترک برات جایی سوال نمی مونه چرا خودش مستقیم جلو نمیاد یا چرا کسی رو واسطه نمی کنه ؟! 

اگه دلش گیر اسی باشه شک نکن خودش میاد جلو

برای امر خیر با وجود 10 سال زندگی مشترک و بچه ی مشترک برات جایی سوال نمی مونه چرا خودش مستقیم جلو نم ...

درس  میگی  ولی اونم شاید  ی  جورایی شرمنده خودش باشه   شاید  روش نمیشه    نمیدونم  چی  بگم   ولی   این امکان هست که متنبه  شده باشه

درس میگی ولی اونم شاید ی جورایی شرمنده خودش باشه شاید روش نمیشه نمیدونم چی بگم ولی ا ...

ان شاءالله که امرش خیر باشه ، و اگه صلاح هستش دو باره به زندگی شون ادامه بدند منم از خدام هیچ بچه ی بدون پدر و مادر بزرگ نشه .

درست میگی شایدم من اشتباه میکنم ، خدا کنه همون بشه که به صلاح هر دو شون و بچه باشه و شاد و.خوشحال دوباره کنار هم زندگی کنند.

ان شاءالله که امرش خیر باشه ، و اگه صلاح هستش دو باره به زندگی شون ادامه بدند منم از خدام هیچ بچه ی ...

عزیزم شمام حرفتون کاملا درسته  من متوجه حرفتون  هستم   ولی انشالله  نظرش خیر  باشه  و   دیدارشون  به  اتفاقای  خوب ختم بشه      الهی

اگر خیانت کرده به هیچ عنوان 

اگر مشکل چیز ديگه‌ای بوده بله به نظرم بپز واسش به حرمت سال هایی که باهم زندگی کردین و اینکه پدر بچه ها هست اینکه الان راهتون از هم جدا شده

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)