2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192268 بازدید | 908 پست

اینو بفرست براش 💩

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم غذا دادی یا نه ولی به نظرم اگه ته دلت میخوای غذا بدی که هیچی ولی اگه از نظر انسانی و مرام معرفت و احترام به سال های که شوهرت بود این کارو میخوای بکنی تو ظرف. غذاش یه متن بذار بنویس دفعه (دیگه از همونایی که باهاشون خیانت کردی غذا بخواه ) یا یه همچین چیزی خودت بهتر می‌دونی 

والا الان زنا هم کم خیانت نمیکنن. انقد دیدم زنا و مردایی که خیانت کردن اکثرشون از کمبوده . اونایی که ...

آدم خیانتکار هیکلش رو هم طلا بگیرن خیانت میکنه زن و مرد هم نداره هر دو هر/زه ان بعدشم خدا زبون داده حرف بزنی با شریک زندگی، الان تو هر کوچه صدتا مشاور هست بری مشکل رو حل کنی همین امثال تو هستن که نر های خیانت کار رو پررو تر میکنن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

فقط مرد احترام داره؟فقط مرد نیاز داره؟فقط مرد دل داره؟فقط مرد انسانه؟واقعا متاسفم

بدبخت کسی که عروس امثال اینا میشه فکر کن زن بدبخت بهش خیانت بشه اینا بجای دلداری دادن میگن نه حتما کم گذاشتی واسش پاهاشو تو تشت شیر نشستی

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

شمارو نمیدونم اسی . ولی من بعضی زنها رو دیدم که بهشون خیانت شده یه جورایی کم کاری کرده بودن. زنی که ...

خیلی از مردا تو زندگی کم کاری میکنن زن باید خیانت کنه زندگی یعنی کم‌وزیاد این دلیل نمیشه بره خیانت کنه یعنی اگر به هر دلیلی زن کم گذاشت بره خیانت بکنه خوب زنم باید بگه مرد از نظر مالی برام کم گذاشت عاطفی کم گذاشت برم خیانت کنم اینا هیچ توجیهی نداره جز ذات کثیف

من الان شوهرم دوهفته یه بار میاد میتونه جایی که کار میکنه خونه بگیره از عمد نمیگیره حالا من بیلم خیانت کنم با اینکه از نظر جنسی بیشتر موقع ها توفشار هستم حتی بهش گفتم ممکنه به خاطر اینکارا تو گناه بیوفتم براش مهم نبود به خاطر یه احمق خودمو به گناه بندازم اون دیگه خدا خودش جوابش میده