2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 191724 بازدید | 908 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

با این همه بلایی که سرت اورده یه وقت مهربون نشی فردا غذابفرستی برای همچین حیوونی 

حالا یه غذاست

جای دوری نمیره

پدر بچه هاته

چقدر سخت میگیرید 

نیکی و خوبی گم نمیشه والا

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

کل ماجرای جدایی چی بوده؟ تو خواستی یا اون؟ 

دوست داری برگردین پیش هم یا نه؟ جواب این سوالات رو ما میدونیم نه شما 

اما در کل به نظر من این خواسته پر رویی هست. چون من که الان متاهلم همسرم از من طلبکار ناهار و شام نیست 

ببین خودت بهتر میدونی که همچیز بستگی به نحوه جدایی داره 

اره اگر یه توافق دو نفره باشه که از هم محترمانه جدا بشین و چون یه بچه این وسط دارین 

بهتره به خاطر بچه باهم خوب باشین و اگر این درخواست رو میکرد مشکلی نبود و چیزی از شما کم نمیشد 

ولی با توجه با تاپیک های قبلیتون و چیزی که من خیلی تو دادگاه دیدم.

باید همینجوری ادامه بدی و به هیچ عنوان دلسوزی نکنی 

حتی تو همین نی نی سایت 

من دیدم که خیلی وقتا آقایون که تو زندگیشون آدم های خوبی نبودن(خیانت کردن،کتک زدن،کم گذاشتن و...) بعد از طلاق نه فقط به خاطر اینکه به شما برگردن‌

بیشتر به خاطر اینکه شدیداً از اینکه به شما دسترسی ندارند برای اذیت کردن،حس بدی دارن.

برای نفقه دادن بچه،برای بردن و آوردن بچه 

و خیلی چیزهای دیگه که مربوط میشه به همین بچه،بازی در میارن 

حتی نمی‌ذارن ازدواج کنی..

شمارو تو بلاتکلیفی قرار میدن.اگر وارد بازیشون بشی .

یعنی کافیه بفهمن که تو بابت یکساعت دیر کردن بچت،خودتو به زمین و زمان میزنی.دیگه از این به بعد سر همین هروقت حرفشو گوش نکردی اذیتت میکنن.

یه بنده خدایی بعد جدایی 

بچه خودشو غذا نخورده و کثیف می‌آورد تحویل زنش میداد و زنش جلوی من گریه میکردااا.که ببین چیکار می‌کنه.به دلایلی که دوست ندارن بگم..چون فهمیده بود چجوری زنشو اذیت کنه و ازش اخاذی کنه.

اگر واقعا همسرت اذیت کرده که میگی خیانت کرده و فکر کنم یادمه قبلا گفتی که اصلا نمی‌گفت که بچه داره یا نه و الان یادش افتاده.اصلا وارد بازیش نشو 

احساساتو بیاری وسط باختی 

دیگه خودت می‌دونی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨