2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه ب خدا امیدی ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
معرفی کن

گوگل بزن گروه تحقیقاتی عباسمنش

واردسایت بشو

فایلای بخش دانلودها

اول باارامش در پرتو اگاهی شروع کن

فقط بهت بگم

من عقاید اوناتوحوزه مذهبی تایید نمیکنم

عقاید درست ازنظر من عقاید شیعه است

ولی باقی فایلاشونو گوش کن محتوا خوبه برای اگاهی درونیت

کتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد

کتاب شفای زندگی لوییز ال هی 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه؟

ی سفره تمیز پهن کن ی گوشه خلوت توش قرآن و آب و هر چیزی که توی خونه داری مثلا میوه یا خرما یا شیرینی یا شکلات گلاب بزار دو رکعت نماز و ی یس و صد صلوات هدیه کن به سیده شریفه دختر امام حسن بعد ازش حاجت بخواه روز بعدش اگه خواستی چیزای روی سفره رو بین همسایه یا نیازمند پخش کن هرچند کم هم باشه .به نیتت که رسیدی که نذری بده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
گوگل بزن گروه تحقیقاتی عباسمنشواردسایت بشوفایلای بخش دانلودهااول باارامش در پرتو اگاهی شروع کنفقط به ...

من گروه عباس منش رفتم و اصلا قبول نکردم اومدم بیرون اون چه مزخرفاتی بود 

ایمانم به بزرگی و اراده خدا کم شد 

خدا انرژی ما خودمون انرژی میفرستیم خوب و بد با ماست 

اونجور مه اون میگفت توبه استغفرالله خدا رو ما و انرژی ما کنترل می‌کرد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من که داره باورم میشه خدایی وجود نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم شاید حرفم واست خنده دار باشه ولی حتما امتحان کن قول میدم حالت روز به روز بهتر بشه هر روز شکرگزاری از خدا رو بنویس انرژی منفیو از خودت دور کن واسه حالت مثلا بنویس خدایا شکرت و سپاسگزارم بابت سلامتی و آرامشی که بهم دادی و حالم خیلی خوبه شکرت شکرت♥️ هر خواسته ای که داری فک کن بهش رسیدگی بابتش شکرگزاری کن

عزیزم شاید حرفم واست خنده دار باشه ولی حتما امتحان کن قول میدم حالت روز به روز بهتر بشه هر روز شکرگز ...

خیلی از این کارا کردم

چندسالیه منتظرم حالم خوب شه

اما فقط بدتر و بدتر میشه🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

منم همینم 

هر روز که پا میشم بهش میگم میدونم تو هوامو داری ولی اصلا انگار صدامو نمیشنوه دوسم نداره😭😭😭اون که هوای خیلیارو داره چرا هوای منو نداره خودش میدونه این روزا چقد تحت فشارم چقد همه دارم اذیتم میکنن با اینکه کاری به کار کسی ندارم 

😭😭😭دیگه واقعا خدا هم منو دوست نداره 

این رو خیلیا بهشون گفتم جواب داده.برو پیش روانشناس

یادمه قبلا از اینترنت میخوندم قانون جذب و اینا

حتی یه دفتر جدا داشتم و شکرگزاری میکردم

فقط دوسه روز اول ذوق داشتم

دیدم واقعا حال بدم با هیچی خوب نمیشه بیخیال شدم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

من گروه عباس منش رفتم و اصلا قبول نکردم اومدم بیرون اون چه مزخرفاتی بود ایمانم به بزرگی و اراده خدا ...

ببین اون یه بخشی ازچیزیه که باید درک کنی . خدا توقرآن یشاء آورده یشاء بایرید فرق داره . یرید یعنی صرفااراده خدا . یشاء یعنی زندگی تو داره توسط اعمال و فرکانس خودت رقم میخوره تحت قوانین الهی پس منافاتی نداره اتفاقا درکش عمیقه و باید بقرآن مسلط بشی تادرک کنی فایلا رو

ولی گفتم که ... عقاید مثل محرم نامحرم حجاب احکام اینا من عقاید اونا رو قبول ندارم عقاید شیعه درسته

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

یادمه قبلا از اینترنت میخوندم قانون جذب و ایناحتی یه دفتر جدا داشتم و شکرگزاری میکردمفقط دوسه روز او ...

وقتی مشکلاتت حل نمیشن یعنی هنوز بزرگتراز مشکلاتت نشدی باید روخودت کار کنی ظرف وجودتو بزرگ کنی گلم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋