2777
2789
عنوان

گیاه ۵ انگشت برای پولیپ رحم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 44 پست
دکترم گفت چون از علائم، فقط لکه بینی رو داری، فعلاً عمل اورژانسی نیست و برو باهاش بساز.منم برای لکه ...

بومادران برای لکه بینی بعد پریود خوردی؟ ممکنه به خاطر اون خوب شدی؟:

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زاج و عسل راسته یاالکیه که رفع میکنه

من خودم امتحان نکردم، ولی خیلی تو نی نی سایت دیدم که استفاده کردن و راضی بودن، البته ریسکش بالاست و باید اندازه ها رو با دقت رعایت کنید که دچار خشکی وحشتناک واژن نشید.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
بومادران برای لکه بینی بعد پریود خوردی؟ ممکنه به خاطر اون خوب شدی؟:

آره، بومادران رو برای لکه بینی بعد پریود استفاده کردم و خیلی هم راضی ام، نمی دونم آیا اون تاثیر داشته یا چیزهای دیگه. من لیمو و خاکشیر ناشتا میخوردم، غذا های کنسروی و سس و پاستا و ... رو حذف کرده بودم. حجم غذام رو یه مقدار کم کرده بودم، تاتی تاتی پیاده روی هم می کردم و بدون دارو پولیپ دفع شد ولی اینکه دقیقا چی روش تاثیر گذاشته نمی دونم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
آره، بومادران رو برای لکه بینی بعد پریود استفاده کردم و خیلی هم راضی ام، نمی دونم آیا اون تاثیر داشت ...

عزیزم بومادران رو چه مقدار در روز میخورید؟من اخرین بار ۲۷مرداد پریود،شدم و از اول مهر لکه بینی همراه با دل درد دار

م.پولیپم یک و نیم سانته.دکتر امروز بهم دوفامد داد گفت تا ده روز بخور

من گزنه و زیرفون میخورم..........

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

طی زمان پریود هم میشه مصرف کرد یا فقط روزهایی که پریود نیستیم؟

اسمش آگنوگل هست واسه شرکت گل داروئه فکر کنم پزشک برام تجویز کرد .

دستورش توش هست 

دوجور میشه مصرف کرد یکی ۲۱ روز میخوری قطع میکنی یک جور پشت سر هم میخوری.

شما هم پولیپ رحم داری؟چقدره اندازه اش؟طب سنتی رفتین؟

مال من 5 سانته..... نه........ فقط هرروز گزنه دم میکنم میخورم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با گزنه خوبید؟لکه بینی نداری عزیزم؟من دردای شکمی و لکه بینی دارم

فعلا که ندارم فیبرومم هر 6 ماه داره چک میشه

پولیپ رحم به مرور بزرگـ میشه؟بنظرتون منم شروع کنم گزنه بخورم؟واسه من یک و نیم سانته درد شکم و لکه بی ...

بله قند مصنوعی و چاقی بزرگش میکنه