2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 63504 بازدید | 477 پست
مگه دنبال مدالم .اگه دنبال مدال بودم باهاش میموندم ،۲۴ سال باهم زندگی کردیم ،من دختر ۲۱ ساله دارم نم ...

چقدر شما باشخصیتی

اونوقت زن سابق شوهر من کمر همت بسته به نابودی شوهرم و زندگیش اونقدر میچاپه و میبره ولی سیرایی نداره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی نه من ک اصلا کاری بهش ندارمحتی زنگ میزنه جواب نمیدم

عزیزم اینکه نخواهی این کا رو بکنی قابل درک هست.  انا آیا خبر داری الان ایشون تو چه شرایطی هست؟  مردها گاهی از نظر روحی از هم پاشیده میشن ولی در ظاهر نشان نمیدن.  به نظرم اگر یک درصد هم احتمال میدی،  اینطور هست،  این کار رو انجام بده.  چون ایشون پدر بچه هاست و اگر خدای نکرده بلایی سر خودش بیاره،  بچه های شما بسیار آسیب میبینن و در حامعه سرافکنده میشن. البته که کار راحتی نیست. 

میخواد راه رو برای اشتی باز کنه چون بچه دارین شمام غذا بده ببین تهش چی میشه

یارو رفته خیانت کرده بعد اون  زن خونه خراب کن رو  گرفته خواهر 

چ ما زنا دلرحمیم 😭😭

هر چ چوبیه که میخوریم از این دل واموندمونه

کاش یاد بگیریم تو زندگی سالم زندگی کنم ن با عقده ناسلامتی پدر بچه هاشه پس فردا پیش بوها از مامان بد ...

مطمئن باش این غذا دادن ها با یک بار تموم نمیشه ، برای خودم هم پیش اومده .

در ضمن محل ندادن به پدر بچه ها خیلی عالیه ، می‌فهمن پدرشون کار اشتباهی کرده ... فردا پس فردا که اون زنیکه یدونه زایید باباشون بازم میخواد بگه ننتون بده ؟ 

خنده داره ، خیانت عادی سازی نکنیم برای بچه ها 

یارو رفته خیانت کرده بعد اون زن خونه خراب کن رو گرفته خواهر چ ما زنا دلرحمیم 😭😭هر چ چوبیه که میخ ...

من صرفا از رو این تاپیک اونم پیام اول استارتر نظر دادم ایشون رو دنبال نمیکنم داستان زندگیشونو نمیدونم

نه من دیگه حتی نمیخوام باهاش هم صحبت بشمو این ک این کارو هم نمیکنه الکی خودمو سبک نمیکنم بسهخداروشکر ...

آفرین که زندگیت رو نباختی و ادامه میدی ، تو که اینهمه هدف مندی و بچه هات بزرگ میکنی خدا بهت انقدر نگاه کنه که یارو زندگیت ببینه حرص بخوره و زندگیت پر خیر و برکت و شادی و سلامتی .

در ضمن غذا هم نده . فکر کن اون زنیکه هم از غذات داره میخوره ... روزی خودت رو نباید بدی آدم گناهکار بخوره ، خیر و برکت از زندگیت میره . 

من صرفا از رو این تاپیک اونم پیام اول استارتر نظر دادم ایشون رو دنبال نمیکنم داستان زندگیشونو نمیدون ...

متوجه شدم اطلاع ندارین 

بخاطر همین بهتون گفتم ک قضیه از چ قراره 

نباید دلمون بسوزه برا اینطور آدما 

چن تا بچه داری؟؟ 

چرا جدا شدین؟؟ 

اگه از دستش خیلی ناراحتی نه نده 

مگه خانواده نداره براش بپزن؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

یه وعده غذا چیزی از آدم کم نمیکنه خودتم قرار نیست رو به رو بشیبالاخره سالیان سال زندگی کردین به حرکت ...

میدونی متن و عنوان دیدم با شما هم نظر بودم تا کامنت یکی از خانما منو به فکر فروبرد  گفتش ک شاید میخواد به کسی نشون بده و بگه زن سابق هنوز بهم فکر میکنه و یه جورایی اسی رو سبک کنه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد