2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192295 بازدید | 908 پست

بنظر من این کارو نکن 

می‌دونی چرا 

ناخودآگاه درونت می‌ره به سمت و سوی جذب 

می‌دونی همین حین ک‌داری براش غذا درست میکنی ذهنت گول میخوره که من دارم برای ینفر غذا درست میکنم خب حالا توی خوشمزه پختنش دقت می‌کنی وقتی دقتت بیشتر شد کم کم انرژی مثبت و جذبش بالا می‌ره بعد یهو به خودت میای میبینی که بار دهم هست که داری براش غذا میفرستی 

خب بعد یهو این آقای زرنگ خان به این فکر میفته که ن انگار زن خوبی داشتم بزار باز دور از جونت گولش بزنم برگرده ...ببین عزیزم من نمیگم جدایی خوبه ولی با توجه به این غلطی ک‌کرده خیییلی باید التماست کنه و خیلی باید تلاش کنه ...همینجور کشکی نیست ...همه چیز  در این دنیا انرژی داره  توجه کنیم 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقیقا درست گفتین .همینکه منو از دست داده بزرگترین عدابه براش .همیشه خواهرام میگن تو خیلی خوبی ...

برای دخترت سرویس بگیر و حمایت هات رو قطع کن، اینا دلسوزی نیست فقط حماقته، یه زمانی وقت داشت تا زندگی درست رو انتخاب کنه ولی نکرد، الانم شما با حمایت هات همچنان نمیذاری با عواقب تصمیم ها و کارهاش روبرو بشه. یه پای اشتباهات اون رفتار توِ

بله خب مگه میشه بچه ناراحت نباشه ولی انقد صبر کردم که با جداییمون موافقت کنه .با اتفاقایی که پارسال ...

طلاقت طبق گفته های الانت نه هرگز اشتباه نبوده .. من بیشتر این رفتار و میگم ک درحقش انجام میدی ..با این رفتار تو هرگز عذاب وجدان نمیگیره مطمعن باش تازه طلبکار هم میشه کم کم .

در اصل گفتم تو ک طلاق گرفتی ودخترت به این درک رسیده که حقت بوده  دیگه بفکر سربلندی دخترت بخاطر پدرش نباش اون مطمعن باش خیلی درکش بیشتره ک بدونه تو وظیفه ای نداری برای پدرش انجام بدی 

ببخشید که زود قضاوت کردم. کارتون خیلی انسانیه. هرکسی نمیتونه اینجور از خود گذشتگی داشته باشه. واقعا ...

عزیزم شما که از چیزی اطلاعی نداره .بر طبق حرفای من صحبت کردین .من میتونم زندگیمو بچرخونم ولی اون نمیتونه .خراب میکنه .آبروی اون آبروی دخترمه .من خیلی از خودم گذشتم خیلی زیاد .خداروشکر دختر خوبی دارم.ایشالا عاقبت بخیر بشه .من تو شهر شوهرم زندگی میکنم کیلومترها با شهر خودم فاصله دارم .دخترم اینجا درس میخونه دانشگاه میره ،یه حمایت کوچولو از دخترش که میکنه .مالی نه ولی کاری چیزی دخترم داشته باشه انجام میده 

نه . وقتی جدا شدین دلیلی نداره دلسوزی انجام بدی که ته دل خودت و اون بلرزه . به خاطر برگشت نمیگم بیشتر به خاطر این میگم که احساساتت نیاد بالا بهتره .بالاخره تو هم تو جدایی آسیب روحی دیدی . بذار احساساتت کم کم خاموش بشه و فقط به دید یک شخص تو زندگیت بهش نگاه کنی. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

طلاقت طبق گفته های الانت نه هرگز اشتباه نبوده .. من بیشتر این رفتار و میگم ک درحقش انجام میدی ..با ا ...

درسته حرفاتون و منطقی ..من۲۴ سال باهاش زندگی کردم  نمیتونم ببینم جایی برای خواب نداره .حداقل اینجا میره سرکار شبکاره نگهبانی میره .روز هم میره خونه پدرش ،که کسی نیست اونجا دوسه ساعت میخوابه .عذاب وجدان نمیدونم داره یا نه .نه نداره اگه داشت اشتباهاتشو ۲۴ سال ادامه نمیداد .ولی میدونم حمایت نشه کار دست خودش میده .منم فقط یکی دوماه ماشین بهش میدم .همین ،بعدشم بره به زندگی خودش برسه ،اگه تو یع خانوده نرمال زندگی میکرد مرد خیلی خوبی میشد .خانواده اش بچه هاشونو حیف کردن