2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192287 بازدید | 908 پست
ولی چقد نمک نشناس واحمقه که خانومی باشعور واز خودگذشته رو به راحتی از دست داده. بعضیا لیاقت نعمتهای ...

افرین دقیقا درست گفتین .همینکه منو از دست داده بزرگترین عدابه براش .همیشه خواهرام میگن تو خیلی خوبی .اگه نصف مردای این جامعه اهل زندگی بود من هیچی نمیخواستم از خدا .یه گارد عجیبی به زندگی درست داشت .برادراش هم همینن .خیلی زندگی سختی داشته بچگی خیلی سختی داشته .ولی نتونست با خودش حل کنه .پدر بی رحم مادر بی خیال و خنثی نسبت به زجر بچه هاش .چی بگم خدا ایشالا عاقلش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اصلا 

اعتماد نکن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سلام عزیزممگه براشون کاری داره یه ساندویچ بخرن یا سفارش بدن؟زمانی اگه خانومشون بودین و این درخواست ر ...

اگر واقعا خواهان شمام مستقیم میتونستن پیام بفرستن یا حداقل با بزرگتر شما مجدد حرف بزنن.یا همون حرف رو در پیام بگن.اینکارو نکنین تا ببینید خواسته ی واقعی شون چه چیزی هست.اینکه قصد برگشت دارن و این بهانه بوده؟یا خدانکرده...

این ها حقیقت نیستن عزیزم، احتمال هستن که بهتون گفتم تا ان شاءالله با دقت و احتیاط بیشتری عمل کنین و

تا خدانکرده احساسات و ابروتون بازیچه قرار نگیره🌱

مهربونی و محبت فرق میکنه.

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

مگه دنبال مدالم .اگه دنبال مدال بودم باهاش میموندم ،۲۴ سال باهم زندگی کردیم ،من دختر ۲۱ ساله دارم نم ...

😐😐طلاقتون خودش بدترین ضربه اس به بچه .. بنظرم کارت واقعا اشتباهه عزیزم ..

خوشت میاد دروغ میگی؟! 

تو تاپیکای قبلت که گفتی تازه زایمان کردی چطور الان بچه های ۴ و ۷ ساله هستن؟‌!  

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

افرین دقیقا درست گفتین .همینکه منو از دست داده بزرگترین عدابه براش .همیشه خواهرام میگن تو خیلی خوبی ...

ببخشید که زود قضاوت کردم. کارتون خیلی انسانیه. هرکسی نمیتونه اینجور از خود گذشتگی داشته باشه. واقعا دیدتونو نسبت به زندگی دخترتون دوست داشتم. 

انشاا... خوشبختی دختر ونوه هاتونو ببینید ویه عمر کنارشون شاد باشید

😐😐طلاقتون خودش بدترین ضربه اس به بچه .. بنظرم کارت واقعا اشتباهه عزیزم ..

بله خب مگه میشه بچه ناراحت نباشه ولی انقد صبر کردم که با جداییمون موافقت کنه .با اتفاقایی که پارسال برامون افتاد من حق طلاق گرفتم ازش ولی اقدام به جدایی نکردم دیدم حال دخترم بده ،بعد یه ماه دوباره کارشو تکرار کرد که دخترم گفت مامان به من فکر نکن جدا شو ،ولی خب طی این یه سال دخترم ۱۶،۱۷ کیلو وزن کم کرد .نه برای جدایی برای اون اتفاقا .یه هفته با پدرش حرف نمیزنه ولی بعد باز دلش تنگ میشه براش .طلاقم اشتباهه؟ یا این ارتباطو میگین ؟

بهش بگو رو چه حسابی باید برات ناهار بفرستم؟؟؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626