2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 95 پست
من با بیرون و داخل شهر کاری ندارم کلا آدمی که گیر نده از نظر من خوبه

به نظرم نه 

ادم باید حد خودشو بدونه 

مثلا چی بشه حجاب نداشته باشین ؟ 

متاسفانع زندگی ها چشم تو هم چشمی شده همه دنبال مد ن 

بقیه موارد چجوره؟هواتو داره؟مالی تامینت میکنه؟خوش رفتاره؟تو رابطه اذیتت نمیکنه مثلا بخواد فانتزی برد ...

فکر میکنم نود درصد اختلال خودشیفتست علائمش رو داره از نظر مالی بد نیست پول میده داشته باشه  نه کلا شوهر مادر و خانواده تا من و پشتم هیچ وقت نبود از سمت خانوادشم اذیت میشم مخصوصا مادرش تاپیکام رو بخونین  نه تو رابطه اذیت نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نه ادم باید حد خودشو بدونه مثلا چی بشه حجاب نداشته باشین ؟ متاسفانع زندگی ها چشم تو هم چشمی ...

هرکس نظر خودشو داره من کاری به دیگران و زن های دیگه ندارم برای خودم این مدل رو نمی‌پسندم که همش گیر بده

گیر چه روانی افتادی خدا صبرت بده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چون جامعه افتضاح شده چیزی میدونه که میگه اینطور نرو

چه ربطی داره این شکاک و بدبخت و پارانوئیدی چون جامعه بد عین برده رفتار کنه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هرکس نظر خودشو داره من کاری به دیگران و زن های دیگه ندارم برای خودم این مدل رو نمی‌پسندم که همش گیر ...

چی بگم  

زن شوهر  محرم همن ولی نه تو خیابون دیگه 

ادم به غیرتش بر میخوره یه ملت چشمش به زنش باشه

فکر میکنم نود درصد اختلال خودشیفتست علائمش رو داره از نظر مالی بد نیست پول میده داشته باشه نه کلا ش ...

دای اسی الان اون تاپیک ک گفتی چقد دخالت دارن رو خوندم

طلاق بگیر راحت کن خودتو

بچه نیاری ها

عمرت روام حروم نکن ماشالله جوونی راحت طلاق بگیر زندگیتو کن

از الان بگیر دور پروسه، طلا و.... پس انداز کن و ی سرمایه داشته باش

تونستی ی کار پیدا کن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙