2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دای اسی الان اون تاپیک ک گفتی چقد دخالت دارن رو خوندمطلاق بگیر راحت کن خودتوبچه نیاری هاعمرت روام حر ...

چشم عزیزم اره والا خسته شدم خودمم دوسش دارم ولی خستم منم آدم صبرش حدی داره

چون شما عشقشی روی شما حساسهدوست نداره کسی به ناموسش نگاه کنهمثلا موجوداتی که ناموسشون رو با تاپ و د ...

فکر نکنم اشکمو درمیاره بی دلیل ناراحتم می‌کنه پشتم نیست اینا نبود شاید باور میکردم دوستم داشته باشه

چون شما عشقشی روی شما حساسهدوست نداره کسی به ناموسش نگاه کنهمثلا موجوداتی که ناموسشون رو با تاپ و د ...

این چرت و پرتا چیه که تو ذهنتون کردن؟

زن جز اموال مرد نیست که بخواد محدودش کنه و بگه چی بپوش چی نپوش خودش عقل و شعور ر داره میفهمه چی بپوشه 

شما هم یه تست بده احتمالا مازوخیسم داری خوشت میاد طرفت آزارت بده 

با همین کلمات مزخرف مثل ناموس باعث شدین روزی دو سه تا زن به دست شوهر و پدرشون کشته بشن 

چه ربطی داره این شکاک و بدبخت و پارانوئیدی چون جامعه بد عین برده رفتار کنه

ببینین آدم شکاک باید خودشو درمان کنه و حرف شما درسته

اما کار به هیچی نداشته باشین وضعیت الان پوشش خانما واقعا برازنده شونه؟ شان یه خانم رو به عنوان یه زن روشنفکر حفظ میکنه؟

آقایون جامعه مون پدرها برادر و همسرها حساسیتشون روی نامسشون خیلی کم شده 

و واقعا مشخص بودن  حجم اندامهای برجسته ی خانم چه با لباس جذب چه باز واقعا زیبنده  نیست

ببینین آدم شکاک باید خودشو درمان کنه و حرف شما درستهاما کار به هیچی نداشته باشین وضعیت الان پوشش خان ...

چون هیچ چشمی عادت نکرده فکر میکنن هرکی یه کراپ تنش خراب و فلان و بهمان وگرنه کل دنیا همین غیرت و ناموس شعاری بیش نیست غیرت و ناموس اون نزاری آسیب ببینه خواهرت .زنت .دخترت یا هرکسی وقتی دیدی با یکی حرف میزنه نزنی بکشیش چون صرفا دختر محدودش نکنی به دختر بودن که نپوش نخند نرو نیا برازنده بودن و چیزای دیگه هم هرکسی خودش دلش بخواد انتخاب میکنه به کسی ربطی نداره اون آدم وقتی یه لباس تنش مطمعنن خودش بهتر میفهمه اوکی یا نه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چون هیچ چشمی عادت نکرده فکر میکنن هرکی یه کراپ تنش خراب و فلان و بهمان وگرنه کل دنیا همین غیرت و نام ...

چقدرم خودشونو محق میدونن بگن چه پوششی درسته چه پوششی درست نیست

واقعا یه سری از زنای ایرانی انگار خوششون میاد یکی محدودشون کنه یا حقوقشونو ازشون بگیره بعد زورشون میاد یه نفر دیگه محدود نباشه 

این چرت و پرتا چیه که تو ذهنتون کردن؟زن جز اموال مرد نیست که بخواد محدودش کنه و بگه چی بپوش چی نپوش ...

کسی چیزی توی ذهن من نکرده 

من از بچگی دختر آزادی بودم تا الان 

چه در مورد پوشش چه سبک زندگی و تحصیل و ازدواج 

و توی خانواده ای بودم که اجبار و تهدید و تحمیل عقاید معنی نداشت.

چیزی که الان داخل جامعه اتفاق افتاده فاجعه ست.

ما که باهم دعوا نداریم 

چندتا کلیپ امشب دیدم واقعا انگار خواب میدیدم 

ساعت ۲نیمه شب عده ی زیادی دختر جوان سیگار بدست با تاب و شلوارک توی خیابون 

یا اندامهای برجسته و...

آخه آزادی معنیش این سبک زندگی نیست 

چقدرم خودشونو محق میدونن بگن چه پوششی درسته چه پوششی درست نیستواقعا یه سری از زنای ایرانی انگار خوشش ...

یارو رسما با ازدواج برده میشه هیچ همه حقوقش سلب میشه و یه مسافرت بی اجازه شوهر بره یارو میتونه شکایت کنه هیچ تو پوشش خودش هم میگه وای آقایم غیرت داره آقایی خیلی گوه خورد من برا بدنم ارزش قائلم لباس درستی هم میپوشم ولی تو نمیتونی نظر بدی ذهن یه سری مردای احمق بی فرهنگ هم انکار با محتوای پور ن اومده بالا تا یکی یه ذره بازوش لخت ای فلان ای بهمان 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید