2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 95 پست
اسمش آزادی و برای دل خودمون هست ولی همش یه دروغه بزرگه!

تو میتونی اینطور فکر کنی که البته نظرت اصلا مهم نیست 

تو لابد از اونایی هستی که تا یه کار برای زیبایی انجام میدی فقط برای جذب نر انجام میدی اینو بدون که همه مثل تو هول نر نیستن عزیزم 

اره راست میگی باید مثل شما خیلیییی لطیف عمل کنن احترام به عقاید شما فقط اونجایی که دو تا خفاش دو جنس ...

ها ها ها ها ها 😂😂😂

ناراحتی برو خارج کار چار نره غول آمریکایی لباساتو در بیارن😂😂

خوب احترام به عقاید و نشون دادی آفرین خانم آزاده🤣

وقتی یه روز به چشم دیدی همسر یکی به خاطر بی‌حجابی خانم دیگه خیانت کرد سلامت می‌کنم و اونقدر شعور دارم که مثل شما که احکام اسلام رو زیر پا می‌زارید مثالمو رو طرف مقابل نزنم😂

حالا هر چقدر می‌خوای پیام بزار وقتمو بیشتر از این برای کسی که می‌خواد تو غار جهالت بمونه و چشاش فقط چند تا خارجی بی‌اصالتو ببینه تلف نمی‌کنم رو ادبیات سخیفتم کار کن تا به هر مرد ایرانی غیور نر نگی التماس تفکر روز خوش کوچک مغز عزیز😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها ها ها ها ها 😂😂😂ناراحتی برو خارج کار چار نره غول آمریکایی لباساتو در بیارن😂😂خوب احترام به عقا ...

قطعا مردای خانواده تو همون نر هم نیستن یه چیزی افتضاح ترن 

بله ۴ تا سست عنصر مثل مردای خانواده تو با پوشش بقیه به زنشون خیانت میکنن و تعهدشونو میذارن زیر پا 

شما هم بگو تو ایران اون عراقیایی که میان برات لباس دربیارن 😂ثوابم داره تازه 

عرض کردم احترام به عقاید فقط برای شماست مثلا همین که دو تا بی مصرف میذارین در دانشگاه وقت دخترای مردمو بگیرن 

ببین که به کی میگه جاهل کسی که هنوز معنی تعهد رو نمیدونه😂🤣

خیابون خونه خودمون نیست که هر طور دلمون خواست بیایم بیرون!

کی تعیین کرده تو خیابون چی میتونیم بپوشیم چی نه؟ من خوشم میاد تیشرت و شلوار بپوشم به کسی فکر نمی‌کنم ارتباطی داشته باشه همونطور وقتی یکی چادر میپوشه به من ارتباطی نداره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

کی تعیین کرده تو خیابون چی میتونیم بپوشیم چی نه؟ من خوشم میاد تیشرت و شلوار بپوشم به کسی فکر نمی‌کنم ...

خدایی که تو رو آفریده تعیین کرده!

پوشش تو جامعه یه چیز اجتماعی هست و نباید به دیگران آسیب بزنه باید حد شرع و قانون رعایت شده حالا می‌خواد خوشت بیاد می‌خواد نیاد عزیزم

خدایی که تو رو آفریده تعیین کرده!پوشش تو جامعه یه چیز اجتماعی هست و نباید به دیگران آسیب بزنه باید ح ...

خدایی که منو آفریده مطمعن باش بخاطر چهار تار مو نمیاد منو آویزون کنه خدایی که میگه من از زاری و گریه بنده خودم شرم دارم و اونو میبخشم. یه سری چیزا فقط لباس نیست همینکه سرت تو کار خودت باشه به آدما کمک کنی پشت سر کسی بد نگی کسی رو آزار ندی و اشکش رو در نیاری خیلی  توم خیلی سنی نداری بهت حق میدم تفکرات آدما در طول زندگیشون میلیون ها بار عوض میشه کاری هم به شرع ندارم قانون رو آدما تعیین کردن و آورده انسان و به راحتی قابل تغییر لباس پوشیدن من هم به انسان سالم آسیبی نمیزنه عزیزم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید