2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 73601 بازدید | 910 پست
ازش نمیترسم اعصابم صغیف شده تحمل دعوا ندارم دیگهمثلا من ۷ سال جنگیدم که دیگه چادر نزاشتمتوان ندارم د ...

عزیزم من هم قبلاً شوهرم عین تو شوهر تو بود به خواهرش پول می‌داد به من نه 

و خواهرش اصلااا باهام خوب نبود و کلا همش دعوا بین منو و همسرم 

ولی وقتی دیدم خیلی به خانوادش میرسه و من نه خیییلی دعوا کردم که درست شد بخاطر همین هم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم خیییلی جنگیدم خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اولین روز زنم افتادم. اولین سالی که ازدواج کرده بودیم شوهرم منو برد بازار گفت برا مامانت هر چی میخوای بخر. بعد برا مادرشوهرمم چون گفت شاید چیزی بخریم پسند نکنه همون قد مامان من پول دادیم بهش. بعد برا خواهرشم کمتر از اون مقدار مامانا پول ریختیم. بعد برا زن پدربزرگش که در واقع مادربزرگشم نیست رفتیم روسری خریدیم. بعد برا من هیچی به هیچی...‌‌‌‌‌. . منم اینقد گریه کردم اشک ریختم 

منم میخواستم‌بگم تاپیک بچه ی دوم ؟!بعد مبخواد درس بخونه شاغل شه که بتونه جدا شه میخواستم‌بگم‌تامیک ب ...

برای منم جای تعجب بود الان سن ازدواج شده ۲۸/۲۹ جوونی میکنن بعد حالا همسرداری و بچه و… این عزیزمون که بچه گی نکرده تو سن ۲۲ یه بچه ۴/۵ساله داره حسرت دانشگاه حسرت پوشیدن لباس مورد علاقه حسرت بیرون رفتن با دوستا و مستقل شدن و… همه چیز رو داره تو سن کم میکشه. یه بچه هم اورده توی دعوا و خونه بی روح داره بزرگ میشه حالا من جنسیت اونو نمیدونم امیدوارم پسر باشه دیگه چرا واقعا دومی! اگر دختر شه با این پدر بی احساس نابود میشه. هر چند من از اخلاق پدر استارتر هم اصلا حمایت نمیکنم و بنظرم دست کمی با همسرش نداره. پدری که اجازه نداد دخترش جوونی کنه و سریع شوهرش داده حالا تا ابدهم براش تولد بگیره بنظرم پدر خوبی نبوده! پدری که محدودیت های دخترشو میبینه و بازم میگه تحمل کن! اخه چی رو تحمل کنه باز اگر همسرش خوش اخلاق بود و چیزی براش کم نمیزاشت یه چیزی ولی مردی که از همه چیز محدودش کرده و شکاک به چه درد میخوره؟ وقتی محبت کردن و احترام به همسرش بلد نیست 

برای منم جای تعجب بود الان سن ازدواج شده ۲۸/۲۹ جوونی میکنن بعد حالا همسرداری و بچه و… این عزیزمون که ...

حداقل دوسش میداشت باهاس خوب بود باز یه چیزی 

نه حمایت پدر رو داره مخصوصا که فامیل پدریه ، نه شوهر درست درمون

برای منم جای تعجب بود الان سن ازدواج شده ۲۸/۲۹ جوونی میکنن بعد حالا همسرداری و بچه و… این عزیزمون که ...

تازه میخواد زنشو زودتر از همه ببره که اونجا از اول کار کنه 

کسی که پول داره باغ بگیره باید گارسونشم بگیره

تازه میخواد زنشو زودتر از همه ببره که اونجا از اول کار کنه کسی که پول داره باغ بگیره باید گارسونشم ب ...

امیدوارم استارتر نره حتی قرص اسهال بریزه تو غذای همسرش🤭 اونم نره یا بره اونجا تو دسشویی باشه 

من موندم این همه اصرار به چادر پوشیدن زنش داره بعد مشروب چیه! با فامیل هرگز نباید وصلت کرد

امیدوارم استارتر نره حتی قرص اسهال بریزه تو غذای همسرش🤭 اونم نره یا بره اونجا تو دسشویی باشه من مون ...

قرص مرص اصلا پیشنهاد عاقلانه لی نیست 🤦‍♀️چقدم اسی ذوق میکرد از این جدر پیشنهادا 

آره بدترین بدترین ازدواج فامیلبه حتی با فامیل دور