2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80116 بازدید | 910 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگهمنم دلم میخواد مثل هم سن هام باشمولی انقدر عنق و فلان میشه و میگه میگه که نمیتونم

شما گوش نده 

شما مشکلت اینه زیادی گوش به فرمان هستی عزیزم نمیدونی کجا چه رفتار و چه جوابی بدی که موثر باشه و قتل قضاییه برای همیشه کنده بشه ، شما هم اثبات بشه وجودت 

یه کم به نظرم ترسو هستی عزیزم ازش میترسی

آفرین نرو اصلانرو بچه ات هم‌ببره مسئولیتش رو دوششه بهتر نبود شما رو حس میکنه همیشه ک‌نباید از خودگذش ...

نمیرم ولی بچه رو هم نمیزارم بره

اوناکه چت میکنن این بچه تنها میمونه

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

شما گوش نده شما مشکلت اینه زیادی گوش به فرمان هستی عزیزم نمیدونی کجا چه رفتار و چه جوابی بدی که موثر ...

ازش نمیترسم اعصابم صغیف شده تحمل دعوا ندارم دیگه

مثلا من ۷ سال جنگیدم که دیگه چادر نزاشتم

توان ندارم درواقع

چقدر خوب که راهشو بلد شدی

من جای شما باشم به پدرم میگم هرچی میکشم از شما میکشم که جانبداری بیخود می‌کنی منو کوچیک می‌کنی بچه مردم رو بزرگ می‌کنی اون خوشبخت هست روزگار بکامش هست منو هر روز تحقیر و بی ارزش می‌کنه همش تقصیر شماست من از چشم شما میبینم 

خونش هم نرو برای قهر 

ازش نمیترسم اعصابم صغیف شده تحمل دعوا ندارم دیگهمثلا من ۷ سال جنگیدم که دیگه چادر نزاشتمتوان ندارم د ...

خب عزیزم دعوا نکن امروز کارتشو بردار برو همشو خرج کن بگو گوشواره دیدم خوشم اومده برام بخرش نمیدونم دستبند دیدم برام بخرش کارتشو صفر کن هیچی نمونه برای خواهرش خرج کنه 

من جای شما باشم به پدرم میگم هرچی میکشم از شما میکشم که جانبداری بیخود می‌کنی منو کوچیک می‌کنی بچه م ...

پدرم می‌خواست غرور اینو نشکنه مثلا

میشه درخواست بدم؟

خب عزیزم دعوا نکن امروز کارتشو بردار برو همشو خرج کن بگو گوشواره دیدم خوشم اومده برام بخرش نمیدونم د ...

اصلا خونه نیست

شب میاد 

اونم که نمیزاره برم بیرون

من جای شما باشم به پدرم میگم هرچی میکشم از شما میکشم که جانبداری بیخود می‌کنی منو کوچیک می‌کنی بچه م ...

خانواده منم همینطورن یه بار با همسرم دعوامون شد همسرم اومد حرف بزنه پدرم همون اول کاری گفت میدونم مشکل از دخترمه این اینطوریه واقعا دلم شکست شوهر میبینه پدر این حرف میزنه پشت دخترش نیست خب بدتر میشه دیگ 

گفتم ناراحتمو گفتم نمیامگفت باشه هرجور دوست داری

قرص مسهل 

راحتم میتونی انجام بدی فقط نمیخوایی انجام بدی حالا به هر دلیلی که داری 

پس نباید گله داشته باشی که اون تو زندگیش همه چیز بکامش هست و بهش خوش میگذره به شما ظلم شده 

دونه به دونه گفتم کامنت های بعدی عزیزم ما اگه طومار هم بنویسم فایده ندارد به شخصیت خود طرف بستگی دار ...

متاسفانه زن ها تو ایران به خاطر ترس تن به هر چیزی میدن و دیگ بعدش طرف مقابل بد عادت میشه