mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 عنوان منشی مطب روانشناس 👩💼 210 بازدید | 17 پست ۴ روز در هفته باید برم حقوق هم ناچیز رشته ام روانشناسیه بهم گفتن پرونده ها رو نشونت میدیم به نظرتون ارزش داره چیزی یاد میگیرم؟ هدفم یادگیریه چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان 1404/08/10 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23700 بله ناخوداگاه یاد میگیری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 بله یعنی صرفا با خوندن پرونده ها چیزی یاد میگیرم! چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 بله ناخوداگاه یاد میگیری یعنی فقط از خوندن پرونده ها و شرح حال به یادگیری میرسم؟ همین ۴روز در هفته و تایم عصر لطمه به درسم نمیزنه! چون برای ارشد دارم میخونم چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5242 نه بیگاریه تو سرگرم نوبت دهی و این جور چیزا میشی مریض نمیبینی که مطمئن باش نمیتونی با مریض بری داخل ! جوجه پرستار
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3037 یعنی صرفا با خوندن پرونده ها چیزی یاد میگیرم! بنظرم بله اگه تاثیر زیادی هم نداشته باشه همین که در آن محیط قرار میگیرید خودش خوبه انگار یه جور کاراموزیه زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 نه بیگاریه تو سرگرم نوبت دهی و این جور چیزا میشی مریض نمیبینی که مطمئن باش نمیتونی با مریض بری داخل ... اره داخل اتاق درمان که نمیشه برم، فقط گفت پرونده میدم دستت یعنی از طریق همینم قرار نیست چیزی نصیبم شه؟ چای ریختن و تمیز کاری هم هست در کنارش چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 بنظرم بله اگه تاثیر زیادی هم نداشته باشه همین که در آن محیط قرار میگیرید خودش خوبه انگار یه جور کار ... اها از این لحاظ بله درسته چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان
86shinygirl عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3037 اها از این لحاظ بله درسته موفق باشید 🌹 زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 موفق باشید 🌹 مرسی عزیزم😘 چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23700 یعنی فقط از خوندن پرونده ها و شرح حال به یادگیری میرسم؟ همین ۴روز در هفته و تایم عصر لطمه به درسم نم ... بلاخره طرز برخورد خانم دکتر رو با مراجعین میبینی ناخوداگاه تحلیل شخصیت میکنی دربارشون صحبت میکنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5242 اره داخل اتاق درمان که نمیشه برم، فقط گفت پرونده میدم دستت یعنی از طریق همینم قرار نیست چیزی نصیبم ش ... وای ول کن تو رو خدا مگه آبدارچی هستی ؟! نرو اصلا پرونده چیه آخه چیزی که زیاده تو پیج و ... کیس روان جوجه پرستار
mmoonndokhi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 144 بلاخره طرز برخورد خانم دکتر رو با مراجعین میبینی ناخوداگاه تحلیل شخصیت میکنی دربارشون صحبت میکنی یعنی همون اشنایی با ادم های مختلف و شخصیت هاشون، چون برای درمانگر شدن باید تو اجتماع بود چند غرور ای دغل خاکدان چند منی ای دو سه من استخوان