2777
2789
عنوان

منشی مطب روانشناس 👩‍💼

210 بازدید | 17 پست

۴ روز در هفته باید برم حقوق هم ناچیز 

رشته ام روانشناسیه بهم گفتن پرونده ها رو نشونت میدیم به نظرتون ارزش داره چیزی یاد میگیرم؟ هدفم یادگیریه

چند غرور ای دغل خاکدان                                            چند منی ای دو سه من استخوان

بله ناخوداگاه یاد میگیری 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ناخوداگاه یاد میگیری

یعنی فقط از خوندن پرونده ها و شرح حال به یادگیری میرسم؟ همین ۴روز در هفته و تایم عصر لطمه به درسم نمیزنه! چون برای ارشد دارم میخونم 

چند غرور ای دغل خاکدان                                            چند منی ای دو سه من استخوان

یعنی صرفا با خوندن پرونده ها چیزی یاد میگیرم!

بنظرم بله اگه تاثیر زیادی هم نداشته باشه همین که در آن محیط قرار می‌گیرید خودش خوبه انگار یه جور کاراموزیه 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

نه بیگاریه تو سرگرم نوبت دهی و این جور چیزا میشی مریض نمیبینی که مطمئن باش نمیتونی با مریض بری داخل ...

اره داخل اتاق درمان که نمیشه برم، فقط گفت پرونده میدم دستت یعنی از طریق همینم قرار نیست چیزی نصیبم شه؟ 

چای ریختن و تمیز کاری هم هست در کنارش

بنظرم بله اگه تاثیر زیادی هم نداشته باشه همین که در آن محیط قرار می‌گیرید خودش خوبه انگار یه جور کار ...

اها از این لحاظ بله درسته

یعنی فقط از خوندن پرونده ها و شرح حال به یادگیری میرسم؟ همین ۴روز در هفته و تایم عصر لطمه به درسم نم ...

بلاخره طرز برخورد خانم دکتر رو با مراجعین میبینی ناخوداگاه تحلیل شخصیت میکنی دربارشون صحبت میکنی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اره داخل اتاق درمان که نمیشه برم، فقط گفت پرونده میدم دستت یعنی از طریق همینم قرار نیست چیزی نصیبم ش ...

وای ول کن تو رو خدا مگه آبدارچی هستی ؟! نرو اصلا 

پرونده چیه آخه 

چیزی که زیاده تو پیج و ... کیس روان 

جوجه پرستار

بلاخره طرز برخورد خانم دکتر رو با مراجعین میبینی ناخوداگاه تحلیل شخصیت میکنی دربارشون صحبت میکنی

یعنی همون اشنایی با ادم های مختلف و شخصیت هاشون، چون برای درمانگر شدن باید تو اجتماع بود