2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 68725 بازدید | 910 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شوهر نیست آینه دقه توام بهش اهمیت نده توجه ت ازش بگیر 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

من باشم به روش نمیارم اما تولدش هیچ جشنی نمیگیرم دیگه بجاش تولد خواهر وبرادرم میگرفتم اون زمان ک گله کرد یادش میارم

من شوهرم واسم تولد نمیگرفت بجاش من سنگ تموم میذاشتم یکبار ب خودم اومدم وجشن نگرفتم گله کرد با درستی بهش گفتم و تولد بعدیم حرکتی از خودش نشون داد

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

میدونی ادم به جایی میرسه که میگه که خب الان واکنش نشون دادمبعدش دعوا و بحث میخواد بشه مثل همه سال ها ...

درکت میکنم عزیزم آدم تا یه جایی حوصله بحث داره بعدش وقتی میبینه درک نمیشه فقط سکوت میکنه ولی توام حقت این نیس از این به بعد عین خودش رفتار کن بهش بی توجه باش

تابحال ندیده بودم برادرها برای خواهرشون تولد بگیرن این برادرها رو از کجا میارن برادر من که فقط ازمون طلبکاره گوه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

واقعا همچین مردایی وجود دارن که اینقدر زنشون زراشون بی ارزش باشه😑

حالا این یکطرف قضیه 

چنین برادرهایی وجوددارن که بیان برای خواهرهاشون تولد بگیرن ما تو مجردیمون هم برادرم از اینکارها نمیکرد چه برسه که متاهل شده البته توقع نداریم اما همیشه مثل سگ پاچمون رو میگرفت 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

حالا این یکطرف قضیه چنین برادرهایی وجوددارن که بیان برای خواهرهاشون تولد بگیرن ما تو مجردیمون هم برا ...

من داداشم نمیدونه تاریخ تولد دارم😑😂😂

والا بخدا انتظاری هم ازش نداشتمو ندارم جوری ک خودم دوست دارم شوهرم پولشو خرج من و بچش کنه این حقو هم به زنداداشم میدم

خواهرشوهر اسی هم اگه آدم باشعوری بود نباید اجازه همچین کاری میداد میگفت دوسندارم زندااداشم دلخور شه

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀