2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80184 بازدید | 910 پست
حرف شما درست اما در صورتی ک شوهر پشتت نباشه هر حرکتی بزنی همه چی بدتر میشه . شما پدرو مادر همسرت اگ ...

دقیقا حرف دلمو زدی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

زیاد تکرار کردن یحرف فقط بی تاثیر میشه باید خود شوهرش سرش به سنگ بخوره

نه فک میکنی ، از بدیاشون حتی اگه کوچبک هست بگو ، بگو اینا قدر یه همچین برادر خوبی رو نمیدونن عزیزم خودتو خرجشون نکن ، اگرم بچه داری که بهتر بگو نگا تو واسه خواهرت چی کردی اینا واسه بچه ت هیچ کاری نکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرچقدرم خوب باشه به پای خواهر شوهرم من نمیرسه خداییش فرشته ست ، ولی من این کارو رو میکنم که مام ...

چقدر خوب که راهشو بلد شدی

برخورد پدر با داماد مهمه حرفتون باید طلا گرفت مثالش این ، پدر من خودم یحوری رفتار کرده کسی جرئت ندار ...

اره شوهرم دیگه جرات گذشته رو ندارن چون می‌ترسه برادرم منو ببره بچه و زندگیش میمونه وسط خانواده اش هم هر کی سر زندگیش هست پس فقط و اونو بچه اش هستن که باخت میدن ،، رفتار خانواده دختر خیلی مهم هست 

اسی باید به پدرش گلایه کنه 

نه فک میکنی ، از بدیاشون حتی اگه کوچبک هست بگو ، بگو اینا قدر یه همچین برادر خوبی رو نمیدونن عزیزم خ ...

بی تاثیر واقعا 

من شوهرم شده بود آژانس خانوادش بعد من چیزی نگفتم فقط میگفتم چرا به فلانی زنگ نزدن تو امروز سرت شلوغ فلان ،یروزم یجا گیر بودیم زنگ زدن منم گفتم ما گیریم نمیتونیم از اونجا به بعد دیگ شوهرم خودش بد برخورد کرد به خانوادش گفت مگه من آژانس و اسنپم ،اسنپ و آژانس تو شهر زیاده

بی تاثیر واقعا من شوهرم شده بود آژانس خانوادش بعد من چیزی نگفتم فقط میگفتم چرا به فلانی زنگ نزدن تو ...

حتی عمشم زنگ میزد بیا منو ببر 

خودش دیگ بد برخورد کرد گفت دیگ به من زنگ نزنیدا 

من جای شما بودم اصلا تولد نمیرفتم اگه هم مجبورم میکرد برم جوری برخورد میکردم ک بفهمن ناراحتم و میکاپ و لباس مجلسی نمیپوشیدم و اینکه ب شوهرت نگی از این حرکتش ناراحتی از کجا میخواد بفهمه 

چقدر این تفاوت گذاشتنش مزخرفه 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من جای شما بودم اصلا تولد نمیرفتم اگه هم مجبورم میکرد برم جوری برخورد میکردم ک بفهمن ناراحتم و میکاپ ...

گفتم ناراحتم

و گفتم نمیام

گفت باشه هرجور دوست داری

گفتم ناراحتمو گفتم نمیامگفت باشه هرجور دوست داری

اشتباهت همین باید تا میتونستی از شوهرت میگرفتی به خودت میرسیدی اونجام تا میتونستی تیکه مینداختی 

اگر خواهر شوهرت ازدواج کرده به شوهرش میگفتی ما تا حالا ندیدم شوهر نظاره گر باش برادرا جشن تولد بگیرن،به مادرشوهر و خواهر شوهرم مثال ینفر دیگ میزدی ولی به منظورخودشون که آره فلانی فلان کرده 

به نظرم یبار برا خودت کیکی بگیر برو خونه پدرت با خانوادت جشن بگیرشوهرتم دعوت نکن مگه اجبارع اصلا چه ...

خانوادم میگیرن هرسال برام یا دوستم میگیره

اشتباهت همین باید تا میتونستی از شوهرت میگرفتی به خودت میرسیدی اونجام تا میتونستی تیکه مینداختی اگر ...

نمیخوام‌برم راستش

بعدم نمیداد

گفتم ناراحتمو گفتم نمیامگفت باشه هرجور دوست داری

آفرین نرو اصلانرو 

بچه ات هم‌ببره 

مسئولیتش رو دوششه بهتر نبود شما رو حس میکنه 

همیشه ک‌نباید از خودگذشتگی کرد 

ازخودت دفاع کن و نرو 

آفرین

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔