2777
2789

مبارکت باشه خانومی😍😍قدمش پر از خیر و برکت باشه ان شإالله 

برای منم دعا کن چشم انتظارم و تنبلی هم دارم

راستی اگه شد بهم بگو چجوری با تنبلی باردار شدی کاملا طبیعی یا با کدوم دارو

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ای جان دلم بچت چند وقتشه خودت چند سالگی مامان شدی من ۲۱ سالمه

عزیز دلم،من بارداریام داستان داره،الان دوتا بچه دارم،پسرم ۳سالشه دخترم ۱ سالشه الان ۳۵ سالمه،اولین بارداریم ۲۵ سالم بود،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه خانومی😍😍قدمش پر از خیر و برکت باشه ان شإالله برای منم دعا کن چشم انتظارم و تنبلی هم د ...

عزیزدلم آره من تنبلی تخمدان داشتم حتی از زمانی که دختر بودم پریود هام خیلی دیر میشد 

انشالله عزیزم خبر بده حتما چند روزه تاخیر کرده

گلم امروز ۲۸روز سیگلم من تنبلی تخمدان دارم روز ۱۴ امپول اچ سی جی زدم یک فولیکول ۲۱ دارم بعد از چهار روز ۸ تا تست زدم همشون رنگ کم رنگ بعد روز ۲۰ سیگل رفتم ازمایش خون هیچی در نیومد منفی ولی بازم امید وارم فردا میشه روز ۲۹ سیگل تست میزنم ببینیم خدا روچه دیدی شاید دوخط شد

عزیزدلم آره من تنبلی تخمدان داشتم حتی از زمانی که دختر بودم پریود هام خیلی دیر میشد

وای دقیقا مثل من البته من خیلی سال بعد ازدواج هم جلوگیری کردم الان یکساله اقدامم بدون داروی خاصی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ای جان دلم خیرشونو ببینی🥹

فداتبشم،ممنون گل،ایشاالله خدا نی نیت رو برات نگه داره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
قربونت بشم من توام منتظر نی نی ای؟

نه عزیزم مجردم ولی بخاطر یچیزی این خبرتون اومدم نی نی سایت اولین تاپیک دیدم خیلی حال خوب گرفتم مبارک انشالا یه بچه سالمو مومنو خوشدل زیر سایه پدرو مادر عزیزش باشه😘😘

گلم امروز ۲۸روز سیگلم من تنبلی تخمدان دارم روز ۱۴ امپول اچ سی جی زدم یک فولیکول ۲۱ دارم بعد از چهار ...

ببین خوشگلم من تنبلی تخمدان داشتم ولی اصلا سعی کردم با دارو گیاهی و حالا داروهای دکترم درمانش کنم اصلا آمپول نمیزدم برا همین زیاد نمی‌دونم چی به چیه و اینم بگم که من سه روز بعد موعد پریود و حتی دوازده روز بعد موعد پریود هم بیبی چکم کامل منفی شد حتی هاله هم ننداخت

تو این یکسال نشده؟

نه دیگه🥲 دختر خوب حالا بگو چی مصرف کردی چه روالی دارو خوردی؟

نه دیگه🥲 دختر خوب حالا بگو چی مصرف کردی چه روالی دارو خوردی؟

ببین من  دارو گیاهی پنج انگشت خوردم و نمی‌دونم میدونی یا نه تنبلی تخمدان از سردی رحم میاد سعی کردم گرمی بخورم یعنی ارده شیره مغزیجات یا مثلاً تو خونه با جوراب بودم و دیگه اینکه چند دوره متفورمین خوردم سه دوره هم دوفاستون دو دوره هم اینوزیتول برا پریود شدن هم همیشه پنج انگشت می‌خوردم خیلی برام تاثیر داشت نیاز به آمپول زدن نداشتم نهایت با پنج شش روز عقب جلو شدن پریود میشدم

ببین من دارو گیاهی پنج انگشت خوردم و نمی‌دونم میدونی یا نه تنبلی تخمدان از سردی رحم میاد سعی کردم گ ...

آره اسمشو شنیده بودم یعنی شما پروژسترون نخوردی دیگه فقط چند روز مانده به پریود مصرف پنج انگشت رو شروع میکردی درسته؟  یا هر روز میخوردی کلا

من نمیتونم گرمی بخورم بدنم افتضاح حساسیت میده