2777
2789
قربونت بشم خیلی برام دعا کن 😍

عزیزی،اگر قابل باشم چشم گلم😘

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ولی چون دانشجوام بعید می‌دونم خیلی بتونم بی استرس باشم

میتونی استرس خیلی خیلی تاثیر داره خودم به چشم دارم میبینم پسر اولم آروم بودم خودم بشدت آرومه دومی تو دوران کرونا بود الان بشدت نااروم 

اونقد که همه تاپیک ناشکری بابت بارداری ناخواسته و سقط اینجا زدن این خبر واقعا خوشحالم کرد.ایشاا..سالم بغل بگیری برا منم دعا کن که به زودی عمه بشم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

قطعا هستی 🥹🩷

فدات گلم،دارم بچه شیر میدم،ایشاالله خدا فندوقتو صحیح و سالم بهت برسونه،مامان خانم🫂😍

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
🥹🥹🥹 واقعا الهی هرچی هست سالم باشه تنبلی تخمدان داشتم به کل ناامید بودم چون تقریبا یکسال اقدام بود ...

مبارک باشه 

انشاالله به سلامت دنیا بیاد 

یادت باشه یه اسم با معنی و راحت روش بذاری...

از این اسم های عجیب و غریب امروزی روش نذار چون هم خودت بعداً پشیمون میشی هم بچه ات

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

اونقد که همه تاپیک ناشکری بابت بارداری ناخواسته و سقط اینجا زدن این خبر واقعا خوشحالم کرد.ایشاا..سال ...

ای جانم چه زن داداش مهربونی انشالله قشنگم 🥹🩷

واقعا نی نی دار شدن نعمته اینکه خدا تربیت یه انسان رو به تو میسپره خیلی قشنگه واقعا