آره اسمشو شنیده بودم یعنی شما پروژسترون نخوردی دیگه فقط چند روز مانده به پریود مصرف پنج انگشت رو شرو ...
پروژسترون نه نخوردم دکتر یه سری قرص ضد بارداری داده بود نخوردم با اینکه اون به هدف تنظیم پریود داده بود پنج انگشت هم در طول مدت نرسیده به پریودی باید مصرف کنی وقتی به پریود نزدیک میشی دو سه روز قبل پری و موقع پریودی نباید مصرف بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروژسترون نه نخوردم دکتر یه سری قرص ضد بارداری داده بود نخوردم با اینکه اون به هدف تنظیم پریود داده ...
آها متوجه شدم مرسی عزیزم اره منم روغن سیاهدونه استفاده میکنم ولی تاثیری نمیبینم😅 امیدوارم خدا بخواد برام
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
آها متوجه شدم مرسی عزیزم اره منم روغن سیاهدونه استفاده میکنم ولی تاثیری نمیبینم😅 امیدوارم خدا بخواد ...
میخواد انشالله عزیزم خدا یهو سوپرایزت میکنه من دیشب انقد گریه کردم که نگو از خوشحالی و اینکه همش فکر میکردم الکیه چون دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری شدید هم هست طبیعی نمیتونی ولی خب خدا خواست و شد و اینکه بگم من رفتم پابوس امام رضا التماس خودشو کردم و دقیقا 8/8 هم خبر بارداریمو متوجه شدم
میخواد انشالله عزیزم خدا یهو سوپرایزت میکنه من دیشب انقد گریه کردم که نگو از خوشحالی و اینکه همش فک ...
قربون امام رضا برم من فداش بشم خدا بهتون ببخشه عزیزم برای چشم انتظارا هم دعا کن همیشه
منم تنبلی دارم ولی دکترا میگن میشی اما انقدر این یکسال استرس و غصه شو خوردم حالا میخوام یکم بیخیال بشم بلکه شد
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
بنظر منم بیخیال باش تا باردار بشی منم این ماه درگیر دانشگاه بودم که شد و اینکه عدد آزمایشم بالاست دک ...
😍واییییی عزیزم چقد ذوق کردمممم