2777
2789
عنوان

بازم شب شد حال بدی هام شروع شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 50 پست
الهی،،، چرا روان شناس نمیررین؟؟؟ اسی تو هم همینطور؟!!؟

مشکلم با روانشناس حل نمیشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلییی دوسشون دارم خیلی وابستم ولی اونا بجز داداش اخریم اینطوری نیستن🥺🥺از سر ناچاری به بابام هی ...

چجوری نا تنی هستن؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
مشکلم با روانشناس حل نمیشه

امتحان کردی

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
سلام عزیزمدلیلش چی میتونه باشه؟تلاشی کردی در جهت بهتر شدن حالت؟

دلیلش خیلی چیزاست

10 روزی میشه این حالم

قبلش آدمی بودم ک 5 صبح بیدار میشه پر انرژی و کلی کار انجام میده ورزش میکنه و..

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دلیلش خیلی چیزاست10 روزی میشه این حالمقبلش آدمی بودم ک 5 صبح بیدار میشه پر انرژی و کلی کار انجام مید ...

ای وای خب پس معلومه به اتفاق یا شوک یا فشار روانی اینجوری ت کرده، حتما برو روان شناس

عزیز دلم اسپند دود کن دودشو بده کل خونه ۴ گوشه اتاقت نمک بریز ۴ قل و آیت الکرسی بخون

با اینا حالم خوب نمیشه 

من ناتنی ام پسرا همشون تنی انمامانم پسراشو داشت شوهرش فوت کرد بعد با بابام شوهر کرد منو اورد و طلاق ...

الهی…. خب اونها چون مامانشون ازدواج کرده ناراحت بودن،،، ولی حق ندارن شما رو اذیت کنن

ای وای خب پس معلومه به اتفاق یا شوک یا فشار روانی اینجوری ت کرده، حتما برو روان شناس

همه چیز روی روال بود همه سر قوی بودن و...من قسم میخورن بشدت آدم منطقی و..ای بودم 

از همون 4 سال پیش ک حالم بد بود دیگه خوب شده بودم و اون شخصیت قوی رو ساخته بودم 

حالا اینطوری شدم..

واقعیتش عاشق شدم..💔

الهی…. خب اونها چون مامانشون ازدواج کرده ناراحت بودن،،، ولی حق ندارن شما رو اذیت کنن

اخه بچه بودن تقریبا الانم همش جلوی من به بابام توهین میکنن

چیکار کنم باهام خوب شن؟🥺

همه چیز روی روال بود همه سر قوی بودن و...من قسم میخورن بشدت آدم منطقی و..ای بودم از همون 4 سال پیش ک ...

ای داد،،، از عشق، امان از عشق، 

بسپر به خدا و بگو تو راه درست و خوب رو برام باز کن