2777
2789
عنوان

سگم و حبسش کردم😭دارم آتیش میگیرم

703 بازدید | 35 پست

یع سگ ۳ ۴ ماهه دارم

دکترش گفته برای این که دستشویی کردن و غذاشو یاد بگیره و تربیت بشه باید حبسش کنی موقع غذا و دستشویی بیاریش بیرون

وای از امروز اینطوری کردم تو خونه اش حبسش کردم طبق گفته دکترش ولی انقدر عذاب میکشم حد نداره

چشمای مظلومش منو آتیش میزنه

دلخور نگام میکنه انگار میگه منو دربیار بازی کنم

چیکار کنم توروخدا بگید

من دل این چیزا رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت شما سگ باز ها رو درک نکردم

منم هیچوقت درک نکردم امثال شمارو که بااینکه زن هستید از متجاوزان حمایت میکنید 

زن ضد زن

سگ هم ندارم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چرا با طبیعت سگای بدبخت اینجوری می‌کنید😐

همین شماها بعد ادعای دفاع از حقوق حیوانات می‌کنید!

من باشم می‌گم اگه جامون عوض می‌شد و اون باهام اینکارو می‌کرد و منم نمی‌تونستم کاری کنم چه حسی داشتم 🥺

منم هیچوقت درک نکردم امثال شمارو که بااینکه زن هستید از متجاوزان حمایت میکنید زن ضد زنسگ هم ندارم

چیشد؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چیشد؟

بخون تاپیک اش از پژمان جمشیدی حمایت کرده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم هیچوقت درک نکردم امثال شمارو که بااینکه زن هستید از متجاوزان حمایت میکنید زن ضد زنسگ هم ندارم

راجع به سگ کاری ندارم ولی جالبه خودشون رو وکیل و پلیس و ....و متخصص میدونن و به بقیه میگن : قضاوت نکنید (قضاوت ما درسته فقط )

نمدونم واقعا اوردن سگ که یه حیوون تو خونه و گذاشتن یه سری قوانین و پوشوندن لباس و فلان و فلان حیوان آزاری نیست پس چیه حالا الان هرچیم بگین ژن سگ فرق داره و خونگیه و فلان بازم اون حیوونه و دنیاش با ما آدما فرق داره این سگا به دست خود بشر با تغییرات ژنتیک درست شدن 

راجع به سگ کاری ندارم ولی جالبه خودشون رو وکیل و پلیس و ....و متخصص میدونن و به بقیه میگن : قضاوت نک ...

وقتی قاضی برای یک نفر حکم جلب صادر می‌کنه یعنی مطمئناً اتهام اون آدم به جایی رسیده که برای قاضی محرض شده تا یه حدودی درسته و جالب طرف بعد از آزادی از زندان بلافاصله پای فرار را از ایران تیز کرده بعد یه عده زن اومدن میگن نه طرف پولداره دور و ورش پر آدمه پر دختره پس احتیاج به این کارا نداره در صورتی که خود پزشکی قانونی دو بار تجاوز را تایید کرده ولی یه عده زن با وجود زن بودن پشت یه زن دیگه رو که بهش تجاوز شده خالی می‌کنند و طرف متجاوز رو می‌گیرند 

ولی این دوتا موضوع ربطی بهم ندارن

نظرت محترم . بدرود 

وقتی قاضی برای یک نفر حکم جلب صادر می‌کنه یعنی مطمئناً اتهام اون آدم به جایی رسیده که برای قاضی محرض ...

گگفتی گفتی بخدا . ‌واقعا تو این پرونده پژمان جمشیدی بهم ثابت شد کسی که اینجا تصمیم قطعی بگیره احمقه . بابا مگه کم از انسان ها دیدیدم؟ اصلا شاید پلیس بفهمه یارو قاتل هم بوده....شاید اصلا بفهمیم امام زمان بوده😂من نمی‌فهمم این اصرارررررر ایرانیا برای اینکه خودشون رو تو هر مسئله ای دخالت بدن از کجا میاد . باید قاضی باشن باید وکیل باشن پلیش باشن بابا جمع کنید . خود دستگاه قضایی اوکییش میکنه اونوقت اینا میبرن و میدوزن و تازه محکوم هم میکنن

گگفتی گفتی بخدا . ‌واقعا تو این پرونده پژمان جمشیدی بهم ثابت شد کسی که اینجا تصمیم قطعی بگیره احمقه ...

من اینجا فهمیدم اگر هزار سالم بگذره وقتی به یه زن بدبختی تجاوز بشه باز هم همه انگشتای اتهامو می‌گیرن سمت اون دختر و زن بدبخت که تقصیر تو بوده که بهت تجاوز شده به خاطر همینم هستش که انقدر آمار شکایت از تجاوز توی کشور ما پایینه دخترا و زنای بدبختی که مورد تجاوز واقع میشن به خاطر قضاوت کردن همجنس‌های خودشون رنگ دهان خوردن از طرف همین همجنس‌های خودشون جرات نمی‌کنن شکایت کنن و از حق خودشون دفاع کنن ... بعد تو فکر کن اگر یه آقا براش این اتفاق افتاده بود به خدا همه مردا بسیجی می‌شدن پشتش وایمیستادن ازش حمایت می‌کردن و هشتگایی بود که می‌زدن توی فضای مجازی و اینستاگرام بعد توی جمعیت ما زنا ببین چه جوری برخورد می‌کنن