2777
2789

بعد بعضیا پولداره به همون به دونه بچه قناعت میکنن

چطوریاس واقعا

واقعا به عین دیدم خانمی با سن ۴۰ اینا ۳ تا بچه آورده 

اونم تازگیا سومیش رو آورده

همش هم با خواسته خودش

و چقدر حالش خوبه

و چقدر به خودش به بدنش به اندامش صورتش  میرسه

درحالی‌که خونه ندارن هیچ

آقا کارش هم درست حسابی نیس.

چطوری میرسونن

چطوری عین خیالشون نیس ک این بچه فردا قراره بگه مادر تو ک پول نداشتی چرا منو ب دنیا اوردی

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

تنهایی که حامله نشده

شوهر کودنشم خواسته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلشون خواسته اینجوری باشه اوضاعشون به بقیه هم ربط نداره

مپرسم فقط

چرا جبهه گرفتن رو دوس دارید؟

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

البته مخالف فقر بچه آوردن زیادم 

اما اونا آرامش دارن حریص مال دنیا نیستن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ب‌نظر من پول ربطی ب خوشی دل نداره والا من بابام سه چهار تا خونه مغازه داره مثلا از عید تا الان کلا ۵ تا لباس خریدم ولی یکی از فامیلامون دقیقا همسن بابای من خونه نداره هیچ شغلشم سادس انقدررر خوشن الحمد الله چشمشون نکنم خیلی خیلی خوب و خوش و خوشحالن دخترشونم حسابی خرج میکنه قشنگ ۲ ۳ برابر من لباس و لوازم آرایش میگیره همیشه هم میخنده 

این مدل خانما روحیه شاد و شکرگزاری دارن اکثرا هم بچه هاشون سپاسگزارن باور کن به عینه دیدم موقع پیری این آدما این بچه ها نه تنها از والدین طلبکار نبودن بلکه دلسوز و غمخوارشون هم شدن 

من که سالهاست آدمای شکرگزار اطرافمو دارم رصد میکنم ولی حیف که نمیتونم مثل اونا باشم . حس میکنم دنیای اونا خیلی قشنگه من ک بخاطر کمالگرا بودن و حساس بودنم  همش دارم می‌دوم که یه روزی به جایی برسم تا بتونم با خیال راحت زندگی کنم و شاد باشم ولی می‌دونم اون روز نمیاد چون شادی همین لحظاتیه ک زندگی میکنیم اگه الان یادش نگیریم بعدها هم تجربش نمیکنیم 

مامان من سه تا بچه اورد با این هدف که ما پولدارش میکنیم حسابی بعدم هیچ رسیدگی به ما نمیکرد نه غذایی نه رسیدگی ای همشم برای خندوندن بقیه مارو مسخره میکرد پیش بقیه انقدرم مارو میزد مثلا یه بار کتاب میخوندم با لگد میزد تو کتابم هر چی حرص داشت سر ما خالی میکرد