2777
2789
عنوان

بازم شب شد حال بدی هام شروع شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست
اخه بچه بودن تقریبا الانم همش جلوی من به بابام توهین میکننچیکار کنم باهام خوب شن؟🥺

به نظرم درکشون کن اول،، مثلا توهین می کنن تو چکار می کنی،،، 

بهشون بگو حق دارین از بابام دلخور باشین، ولی من که مامانتون رو مجبور نکردم ازدواج کنه، حالا اگه دلتون خنک می شه سر من خالی کنین ولی کاش ناراحتی تونو به خودشون می گفتین. بهر حال من شما رو دوست دارم، 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
به نظرم درکشون کن اول،، مثلا توهین می کنن تو چکار می کنی،،، بهشون بگو حق دارین از بابام دلخور باشین، ...

اره حق دارن میدونم

هیچ کار نمیکنم🥲کلا ساکت فقط نشستم حرف نمیزنم زیاد

اخه جدا شدن مامان بابام بازم ولش نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حق دارن میدونمهیچ کار نمیکنم🥲کلا ساکت فقط نشستم حرف نمیزنم زیاداخه جدا شدن مامان بابام بازم ولش ...

یبار اینهایی که کفتم و بگو، بزار یکم به فکر فرو برن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
ای داد،،، از عشق، امان از عشق، بسپر به خدا و بگو تو راه درست و خوب رو برام باز کن

روزا میسپارم و خیلی عادی رفتار میکنم و فکر میکنن دیگه مهم نیست برام

شبا تا یک قدمی مرگ میرم

احساس تنگی نفس دارم..💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم