2777
2789
عنوان

بازم شب شد حال بدی هام شروع شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 50 پست
من هر شب همینم...انگار درونم ی سمی داره غررش میکنه..و اون حالمو داره بدتر میکنه...و اون سم همون غم ه ...

تا حالا رفتی روان شناس

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
شاید فکر و خیال داری

خیلی

اما روز ها چرا اینطوری نمیشم

حتی خیلی راحت و منطقی در طول روز رفتار میکنم نسبت به همه چی 

اما شبا رنجشو میکشم

الان حس میکنم انقدر درونم حالش بده ک هرآن ممکنه بیفتم.. 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل روز همین جورم 

به کی بگم که دیگه نمیتونم تحمل کنم 😭😭

چرا به دادم نمیرسی خداااا

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

تا حالا رفتی روان شناس

3،4 سال پیش از لحاظ روحی بهم ریخته بودم دکتر بهم قزص داده بود 

افسرده بودم بعدش اوکی شدم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من کل روز همین جورم به کی بگم که دیگه نمیتونم تحمل کنم 😭😭چرا به دادم نمیرسی خداااا

وای💔😭

شما چرا؟

وای💔😭شما چرا؟

از کدومش بگم 

چند تا باهمه 

تا این رو فراموش میکنم بعدی میاد تو ذهنم 

دارم دیوونه میشم 😭😭😭

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

چون کسیو ندارم داداشام زیاد دوسم ندارن نا تنی ان یکی از داداشام خیلی اذیتم میکنه همش سرم داد میزنه

عزیزم درک میکنم خیلی سخته💔

از کدومش بگم چند تا باهمه تا این رو فراموش میکنم بعدی میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم 😭😭😭

منم همینطورم..💔

از کدومش بگم چند تا باهمه تا این رو فراموش میکنم بعدی میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم 😭😭😭

الهی،،، چرا روان شناس نمیررین؟؟؟ 

اسی تو هم همینطور؟!!؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
الهی،،، چرا روان شناس نمیررین؟؟؟ اسی تو هم همینطور؟!!؟

مگه روانشناس مشکلاتم رو حل میکنه😭

چون کسیو ندارم داداشام زیاد دوسم ندارن نا تنی ان یکی از داداشام خیلی اذیتم میکنه همش سرم داد میزنه

اخه چرا، برو روان شماس تا قوی بشی، راه درست رو یاد بگیری؟

مگه روانشناس مشکلاتم رو حل میکنه😭

عزیزم منم خیلی مشکلات داشتم، همینجا یکی بهم یه روان شناس معرفی کرد ، تلفنی ، هزینه کم، اول می گفتم فایده نداره، ولی زنگ زدم  خوب بود خیلی اثر داشت دارم ادامه می دم

اخه چرا، برو روان شماس تا قوی بشی، راه درست رو یاد بگیری؟

من خیلییی دوسشون دارم خیلی وابستم ولی اونا بجز داداش اخریم اینطوری نیستن🥺🥺از سر ناچاری به بابام هیچی نمیگم تا اجازه بده برم خونشون

با پدرم خیلی بدن سر من خالی میکنن من منو دوست ندارن🥺