2777
2789
عنوان

شناخت خانوما

122 بازدید | 16 پست

به عنوان یه جنس مخالف میخوام ببینم هر کس رو چه اخلاقی از مردا خیلی ناراحت میکنه و دوست دارن شریک عاطفیشون نداشته باشه

منظورم مهمترین دغدغه هر شخصه

مثلا واسه یکی فحش ندادن هست و خط قرمزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس نباشه با احترام برخورد کنه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

از مردای دروغگو ، گنده گوز ، هیز، بدبود ، خسیس، بد دهن ، بدبو ، بد لباس ، بهره هوشی پایین ، بی مزه،دارای مشکلات روانی ، دست بزن دار ، دهن بین بی هدف، اهل مواد ، اهمیتی به تناسب اندامش نده و جوگیر متنفرم 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

مرد وابسته و بچه ننه منفورترین مردمرد خسیسمرد متعصب کنترل گرمردی ک اولویت آخرش همسرش

غیر از مورد 3 بقیه کامل واسم قابل فهمه

در مورد 3 شخصا خودم یه سری حساسیت ها دارم دوست ندارم شخصی که باهاش هستم از نظر پوشش یکسری موارد رو رعایت نکنه. البته راحتی در پوشش رو درک میکنم ولی مثلا دوست ندارم داخل مهمونی زانو به بالای خانم مشخص باشه یا بالاتنه خیلی باز نباشه

اسمش نمیدونم چیه ولی باهاش راحت نیستم