2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست

من احساس میکنم چون تو یک ساختمون هستین اونا انقدر به خودشون اجازه فوضولی میدن چون بهشون نزدیک هستی از قدیم گفتن دوری و دوستی

اگه خونتون و عوض میکردین خیلی خوب میشد یا خیلی باهاشون سر سنگین باش و زیاد توضیحات نده بهشون

من احساس میکنم چون تو یک ساختمون هستین اونا انقدر به خودشون اجازه فوضولی میدن چون بهشون نزدیک هستی ا ...

اره همینطوره

ولی خیلی از زنها از روی نداری چاره ای ندارن ک با خانواده شوهر یجا میشینن

همه ارامش و امنیت و حریم داشتن ر دوس دارن

این خانواده شوهر حریم هالیش نیس

از خدامه اگر بشه دربیاییم از اونجا راحت شم از دستشون

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم بخدا،دور بر من تمام اوما خانواده هامون و فامیلامون انقدر عهد قاجاری و عقب موندن که خجالت میکش ...

کاملا با این چیزایی که گفتی، درس خوندن برات صدبرابر سخت تر میشه، اما شوهرت رو اول بساز که اون هم به اندازه تو آگاه باشه به نادون بودن بقیه، بقی که مطمئن شدی از حرف بقیه تاثیر نمیگیره قاطعانه برخورد کن 🌹

آلن کسایی که دکتری خصوصا میخونن اکثرا متاهل هستن، چققققدر توو خوابگاه من میدیدم کسایی که متاهل بودن، با وجود تاهل حتی میومدم خوابگاه میموندن 

عزیزم من وقتی ازدواج کردم لیسانس داشتم الانم بدون اینکه خانواده همسرم بدونن سال آخر دانشگاه هستم و دارم لیسانس ی رشته ی دیگه رو میگیرم البته اونا جرعت دخالت ندارن ولی خودم دوست نداشتم بدونن کلا فقط خانوادم و همسرم میدونن

بنده خدا چقدر سخت.ادمای نفهم متاسفانه تعدادشون بیشترهچرا باید از یه ادم توقع کنی که هیچ فعالیت و رشد ...

این بنده خدا همکارم معلمه رسمیه تا حالا شوهرش نمیزاشت برا لیسانس بخونه از پارسال شروع کرد یواشکی به چه سختی قایمکی میره دانشگاه برا لیسانس یک سالشو گذرونده اگه شوهرش بفهمه که بیچاره میشه

این بنده خدا همکارم معلمه رسمیه تا حالا شوهرش نمیزاشت برا لیسانس بخونه از پارسال شروع کرد یواشکی به ...

ایشالله نفهمه

ولی شوهری ک بخاطر تحصیلات بخواد زنشو بیچاره کنه ارزش زندگی یه عمر نداره واقعا

عزیزم من وقتی ازدواج کردم لیسانس داشتم الانم بدون اینکه خانواده همسرم بدونن سال آخر دانشگاه هستم و د ...

عه چه خدب.موفق باشی

چه لیسانسی داشتی و چی میخونی؟

چه فضول و دخالت گر به اونا چه مربوطه عروس چه برنامه ای برای زندگی و آینده اش دارهچه خبر چین و دهن ل ...

فضول و دخالت گر که نیستن.

اما دوست دارن به عروسشون بنازن

بگن درس میخونه هنرمنده خیاطی بلده سرکار میره

تقصیر من نیست فرض کن از چاله دراومدی ک نجات پیدا کنی افتادی تو چاهاطرافم از خانوادم بگیر تا کل فک و ...

اسی جون اولش نوشتم که اگه ازدواجت مجبوری نبوده ولی شما انگار انتخاب زیادی نداشتی 🫂 ولی الان سعی کن حتما شوهرت رو بکشونی طرف خودت  

کاش می‌شد از اون ساختمون بیای بیرون تا وقتی بغل گوششون باشی هرچقدرم بجنگی باز دخالت میکنن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اره ولی سخته برامهی باید استرس لو رفتنمو داشته باشمکاش نسل ادمای بی مغز منقرض شهخودشون بیکار و علاف ...

رشتت چیه اسی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن