2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
واقعا دخالتی نمیکنن؟مخالفت دعوا بندازن؟چقد خوب ک میفهمن بهشون ربطی ندارهمن پیر شدم دست این ادمای نفه ...

نه به کسی ربطی نداره پول خودمه ، زندگیه خودمه ، وقت و زحمتشم برای خودمه ‌ البته همکارم فوق دیپلم بود داره لیسانس می گیره اون دور از چشم همس چون حتی شوهرشم مخالف بود حتی شوهرشم نمی دونه 

تا حالا جلوی خانواده‌ی همسر هم بهشون فحش دادی؟

ینی واقعادعروسی پیدا میشه جرئت کنه به اونا جواب مودبانه بده؟چع برسه یه فحش،عجیب بود واقعا

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت داری میگی مگه خلاف شرعه؟ نه نیست، پس چرا از بقیه مخفی میکنیخودتون حریم خودتون رو مشخص کنی ...

میدونم بخدا،دور بر من تمام اوما خانواده هامون و فامیلامون انقدر عهد قاجاری و عقب موندن که خجالت میکشم اصلا تو اینام،و باورت میشه من میون اینا با این عقاید و زندگی و شرایطم خیلی تک و تنها و متفاوتم،البته از نظر اونا من نادان و ابله هستم

کسایی ک دخترو ۱۴ سالگی شوهرمیدن جز بچه اوردنم کاری ندارن

یذره مطالعه،تحصیل،ورزش،مهارت یا هنر هیچی فقط تو حوزه خاله زنک بازین واس همین متنفرم از اطرافیانم

اگه ازدواجت زوری نبود پس واقعا حقته تقصیر خودته که عروس همچین خانواده ای با افکار پوسیده شدی اخه شنا ...

تقصیر من نیست 

فرض کن از چاله دراومدی ک نجات پیدا کنی افتادی تو چاه

اطرافم از خانوادم بگیر تا کل فک و فامیل خودم و شوهرم همه عقب مونده و عهد قجری و داغون فضول و دخالت گرن

توقع دارن منم بیکار بشینم و در اینده موجودی نفهم و فضل و خاله زنک و بیکار مث خودشون بشم

شرایط من سخته چون حاضر نیستم سر خم کنم برا خواسته هاشون هرچی میگن چشم بگم

اصن بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه فقط اینو بدون چشم بسته قضاوت میکنی

آره رفتم هیچی اولش دعوا جر و بحث شد ولی خب اونا تسلیم شدن و قبول کردن

افرین

به زنانی مثل تو افتخار میکنم و امیدوارم روزی همه مثل من و تو بشت زن توسری خور و ترسو وحود نداشته باشه که این عوضیای خودخواه دیگه نتونن به راهشون ادامه بدن

ینی واقعادعروسی پیدا میشه جرئت کنه به اونا جواب مودبانه بده؟چع برسه یه فحش،عجیب بود واقعا

تو همین سایت هر روز کلی زن هستن که از جواب‌های مودبانه و غیرمودبانه‌شون تعریف میکنن

نه به کسی ربطی نداره پول خودمه ، زندگیه خودمه ، وقت و زحمتشم برای خودمه ‌ البته همکارم فوق دیپلم بود ...

بنده خدا چقدر سخت.

ادمای نفهم متاسفانه تعدادشون بیشتره

چرا باید از یه ادم توقع کنی که هیچ فعالیت و رشدی در زندگیش نداشته باشه و بیکار بشینه خونه بخورع بخوابه پوچ و بی هدف زندگی کنه و افسردگی بگیره

من ک خودم حالم بد میشه وقتی هیچ هدف و پیشرفت شخصی نداشته باشم و در اینده یه احمق نفهم بیکاری مثل مادرشوهرم بشم

بعد من الان ۷ماهه ازدواج کردم .یازدهمم دارم درس می خونم . دانشگاه هم قراره برم😶مگه اسیر گیر اوردنه ...

دمت گرم کاردرستو تو میکنی

سرت تو درس و پیشرفت خودته و این باعث میشه هم خودت آدم حسابی و تحصیلکرده بشی هم نسل ادمای خاله زنک سمی منقرض شه،خانواده شوهرت گیر نمیدن؟

راستی میخوای چه رشته ای بخونی دانشگاه

من سال سوم دانشگاه اومدن خواستگاریم و عقد کردیم ، خرجمو بابام میداد گه خوریش رو مادرشوهرم میکرد .

ولی یه بار شنیدم که زندایی شوهرم داره ارشد میخونه ، مادرشوهرم گفت  چه قدر بیشعوره پولای داداشه منو داره حیف و میل میکنه خرج دانشگاهش میکنه .

دیگه واسه پسرش معلومه که چی میگه 😂 البته منم سلیطه م ، یه بار گفت عروسام پسرامو برای پول میخوان ، ریدم بهش گفتم چون خودت شوهرتو واسه پولش میخواستی میترسی عروسات مثل خودت باشن ؟ نترس ما مثل تو نیستیم . اونم منو به فحش مادر کشید مادر ج ، خواهر ج و ... منم گفتم خودت ج هستی ، از اون روز قطع رابطه ایم .

اگه یه روزم بخوام ارشد بخونم حتما یه استوری میذارم ، قابل توجه خانوان شوهر فضول ، پول ارشدمو خودم دارم میدم و یک ریال از پسرتون نگرفتم ، سکته نکنید

تو همین سایت هر روز کلی زن هستن که از جواب‌های مودبانه و غیرمودبانه‌شون تعریف میکنن

ممن ندیدم عروسی که جرئت کنه جوابشونو بده،حالا شما زیاد دیدی من ندیدم

ترسو نباش سفت وایسا راستشو بهشون بگو

وای تحریکم نکنید😭میرم بهشون میگم اونان دعوا میندازن منم میگم به شماربطی نداره سرتون تو ناف خودتون باشه😂😂البته تو رویاهام