2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
حالا خانواده ی همسر من اگه من یا جاری هام کلاسی بریم یا دانشگاه بریم و یا جایی استخدام بشیم یا حتی ک ...

چه فضول و دخالت گر 

به اونا چه مربوطه عروس چه برنامه  ای برای زندگی و آینده اش داره

چه خبر چین و دهن لق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با دانشگاه رفتن نرفتن ات ندارمچجوری قبول کردی با خانواده ی شوهر بری داخل یک ساختمون زندگی ک ...

خونه پدزم مگه جا داشت ما بریم

بعدم واقعا برات عجیبه ک من اومدم تو یه ساختمون با خانواده شوهر(؟مگه من اولین نفری ام که میبنی؟

کاش میشد یه ویس بدم یه چیزای درباره اطرافیانم و شرایط زندگیم بگم تا انقدد بیخود سرزنش نشم،همینکه میون این خانواده های سنتی و ضدزن و نفهم و دهاتی دووم اوردم و به جای بچه دار شدن با این اوضع داغون به خودم و درسم رسیدم خیلیه

همشون با مسیر من مخالفن

من جایی تو آدمایی دارم زندگی میکنم که مادرشوهره به عروسش میگه باید بجه دومو بیاری و عروسا همه بچه دومو میارن

زندگی برده داری

و من تنها کسی میون این قوم هستم که برده نشدم و زیر بار این مدل زندگی نرفتم و از نظر همشون عجیب و نااهلم

متوجهی قضیه چیه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
خب من بعد متاهلی با دو تا بچه ی دوقلو شروع کردم دانشگاه رفتم و درس می خونم به کسی چه واقعاً.اصلاً خا ...

خوشبحالت ک کاری ندارن،

برات ارزوی موفقیت دارم

به نظرم بذار بفهمن، اونوقته دیگه مجبورن که قبول کنن چون اصلا بهشون ربطی نداره و شما هم میشی شروع کننده‌ی تغییر یک تفکر توی اون خانواده

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

من کارشناسی رو با دوتا بچه گرفتم ارشدم رو با ۳ تامگه خانواده شوهرم میخوان جور آدم رو بکشن که دخالت ه ...

کاش بفعمن اینارو

خانواده شوهر من خیلی خیلی نفهمن

وای خدایا توبه

خانواده شوهر انقدر سلیطه که به دانشگاه رفتنت هم کار بگیرن

مگر عصر قاجاره

بیشتر خانواده ها باعث افتخارشونه

چه کنترل گر

از ادمای کنترل گر و سلطه جو و دخالت کن

نه تنها دانشگاه  بلکه کارهای دیگتو هم مخفی کن

چون برات فتنه درست میکنن و دردسر میشه

از همین الان دستشونو و زبونشونو قطع کن تو زندگیت دخالت نکنن

وگرنه اینجور که میگی برای اب خوردن هم باید بعدا به اینا جواب پس بدی

دداشتم میخوندم اینا اومدن خواستگاری شوهرم گف دانشگا نرو نرفتم

خب چرا نرفتی ؟ چرا قبول کردی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست