2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
وای خدایا توبهخانواده شوهر انقدر سلیطه که به دانشگاه رفتنت هم کار بگیرنمگر عصر قاجارهبیشتر خانواده ه ...

دقیقا درست فهمیدی

در همین حد دخالت گر و فتنه و کنترل گرن

میدونی چی باعث میشهدازشون بترسم؟فهم کم و جهل زیاد

و این اعتقاشون ک عروس مال خانواده شوهره

و خانواده اصلی عروس خانواده شوهرشن و باید یهشون خدمت کنه ،و کلی تفکرات وحشتناک دیگه ک همشون شامل دوران برده داری میشه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطورهبعد اخه مشکل اینه خانواده ها به عروس رسیدنی سنتی تر میشن احمق تر و پرتوقع تر و حسودترد ...

ببین اینا ۴ تا برادرن یک خواهر

برادرا همه دکتر مهندس

خواهره به زور دیپلم! عروسا هم جز من همه دیپلمه 

فکر کن دو تاشون پزشک با دو تا فوق تخصصن رفتن زن دیپلمه گرفتن، ایرادی نداره ها، اما وقتی ایراد دار میشه که میخوان این طرز فکر رو به بقیه هم اجبار کنن

من مهندس معمارم، فوق دارم و همیشه کار کردم و قطعا اهدافم و نگرشم فرق داره با اونیکه اینکارا رو نکرده (نه این خوبه نه اون بد، فقط با هم فرق دارن) اما همین استقلال من خار بود توی چشم اینا! از روز اول به این شوهر احمق من میگفتن این با تو زندگی نمیکنه! (یعنی فقط باید بیکار و بیسواد باشی که با اینا بمونی) 

البته پیش بینی شون درست هم از آب درومد، بعد از ۱۵ سال امسال جدا شدم بس که این مرد خره!

۲۷۶

دیگه شیش ساله عروسی کردی خودتو هم به شوهرت هم به خانوادش اثبات کردی خیلی زودتر از اینا باید به خودت و هدفات هم فکر میکردی و اهمیت میدادی

همین راه رو برو جلو کوتاه هم نیا 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من دانشگاه درس میخوندم چند سال قبل لیسانس گرفتمنصف بچه هامون متاهل بودن بچه داشتنمیاوردن دانشگاه می ...

خخب ادم میتونه همزمان ازدواج کنه بچه دار شه و درسشم بخونه

اینا معقتدن یا ازدواج یا درس

حتی مادرشوهرم بهم گفت میخواستی درس بخونی میموندی خونه بابات

دیکه مادرشوهرتو نمیبینی؟

کلا دیگه هیچ ارتباطی باهاشون ندارم ،

مغازه ی شوهرم میاد خرید ببینه من هستم داخل نمیاد .

پدرشوهرم اول با من خوب بود ، بعد نمیدونم زنش گوششو پیچونده جیکارش کرده ، پدرشوهرمم باهام رسمیه ولی مغازه شوهرم میاد و رسمی سلام علیک میکنیم عین یه غریبه .

البته هیچکس جز مادرشوهره بهم توهین نکرده و منم به هیچکس جز مادرشوهره بی احترامی و توهین نکردم

دیگه شیش ساله عروسی کردی خودتو هم به شوهرت هم به خانوادش اثبات کردی خیلی زودتر از اینا باید به خودت ...

شوهرم بعد چندسال جون از من شناخت میدا کرد و اعتمادش جلب شد گذاشت

ولی خانوادش قوز بالا قوزن و مشکلی ان ک حل نمیشن

خخب ادم میتونه همزمان ازدواج کنه بچه دار شه و درسشم بخونهاینا معقتدن یا ازدواج یا درسحتی مادرشوهرم ب ...

وای خیلی از دخترای همسن و سال ما هم همین افکار رو دارن و میگن چرا شوهر کردی باید فقط به کار و درس توجه میکردی .

یا اینکه فقط شوهر کنی ، کی همچین قانون مضخرفی نوشته .

چه ربطی داره شاید یکی دلش بخواد هم تو زندگی زانشویی هم کار هم شغل موفق باشه

دمت گرم کاردرستو تو میکنیسرت تو درس و پیشرفت خودته و این باعث میشه هم خودت آدم حسابی و تحصیلکرده بشی ...

خانواده شوهر به چه حقی گیر بدن😐😐😐

چهار دیواری اختیاری! 

ولشون کن بابا ! حتما درست بخون .

تازه  من شوهرم دیشب گفت باید بیشتر کار کنم گفتم چرا میگه سال بعد که دوازدهمی قلم چی و مشاور و... خیلی پول نیاز داری...

اینم بگم خانواده شوهر میگن درس بخون اصلا مشکلی با درس خوندنم ندارن اگه داشتن هم به کتفم نمی گرفتم! مگه الکیه....

رشتمم الان انسانیه .  اگر رفتم فرهنگیان که دبیری هستش...

اگه هم رفتم دولتی که احتمالش بیشتره بین این ۳ رشته : حسابداری . روانشناسی . مدیریت

وای دقیقا حرفای دلمو زدی و واقعیتارو گفتیاین عوضیا به عروس رسیدنی با تحصیل و شغل مخالفنو اینکه وقتی ...

افرین دقیقااا تا با یکی زندگی نکنی  نمیتونی بشناسیش ،

ما حتی دوران دانشجویی تو خوابگاه یه دوست داشتیم که تا زمانی که هم اتاقیمون نشده بود خیلی خوب بود ولی وقتی باهاش زندگی کردیم تازه فهمیدیم چه دو به هم زنیه .

دقیقا درست فهمیدیدر همین حد دخالت گر و فتنه و کنترل گرنمیدونی چی باعث میشهدازشون بترسم؟فهم کم و جهل ...

این تفکراتی که اینا دارن مال روستایی هاست

روستایی ها هم الان اینطور نیستن 

از روستا ماشین و سرویس و اتوبوس میگیرن بچه هاشونو میفرستن دانشگاه

چقدر پستن بعضی ادما.البته ببخشا،بعضی خانواده ها به عروس رسیدنی بخیل و حسود و عهد قاجاری میشنخداروشکر ...

دقیقا دقیقاا 

ببین اگه شوهرت باهات خوبه برای بعضی خواسته هاش کوتاه بیا و در ازاش براش شرط بذاز .

ولی اگه شوهرتم مثل مادرشه ، جفتشونو بچزون .

من تو زندگی با شوهرم از بعضی از خواسته هام میزنم به شرطی که اونم از بعضی از خواسته هاش برای من بزنه ، اما مادرشوهر میخواد فقط خودش و پسرش تا میتونن از عروس همه جوره بکنن و هیچ جبرانی هم نکنن تازه تو سرش هم بزنن .

کاس واقعا موقع خواستگاری رک و راست بگن ما عروس نمیخوایم ما به یک برده نیازمندیم 😂

خخب ادم میتونه همزمان ازدواج کنه بچه دار شه و درسشم بخونهاینا معقتدن یا ازدواج یا درسحتی مادرشوهرم ب ...

وا به اون چه ربطی داره؟

مگه برای زندگی شما قراره مادرشوهر تصمیم بگیره؟

عروس گرفتن ، برده که نگرفتن

بزار زمان بگذره مستقل تر بشین ، فکر کنم تازه ازدواج کردین که زیاد دخالت میکنن

جلوشون وایسا ، مجال دخالت نده

یکبار برای همیشه بنشونشون سر جاشون

وگرنه تا اخر عمرت تو زندگیت دخالت میکنن

جنگ اول به از صلح آخره

فک نکنمتو تنهایی خیلی زبون دارماونارو ک میبینم قفل میکنم

میدونم چی میگی من سعی میکردم با ادب و ملایم و با متلکای اروم جوابشونو بدم ولی نمیتونستم و عصبی میشدم واسه همین چیزی نمیگفتم تا عصبانیتمو نبینن ولی دیگه زدم به سیم اخر 😂 گفتم بیخیال حرمت ، هر چی از دهنم در اومد گفتم