2777
2789

چند کیلویی

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره وزنت چند باشه

وزنتو صربدر ۲۰ کن منهای ۱۰۰

دو روز در هفته ام فست یکیر فقط ۵۰۰ کالری بخور.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

آره 46بودم شدم 42البته 12 کیلو کم کردم تو یک سال

باریکلا هت

ورزشت فقط پیاده رویه..

منم یه ۱۰  ۱۵ کیلویی باید کم کنم..

ورزش دوست ندارم ولی میاده روی رو راحتترم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

باریکلا هتورزشت فقط پیاده رویه..منم یه ۱۰ ۱۵ کیلویی باید کم کنم..ورزش دوست ندارم ولی میاده روی رو ر ...

آره 

ولی هر روز اصلا رفتم

کارهای خونه اینام بود دیگه 

غذاهای سرخ کردنی و شیرینی جات اینا هم خیلی خیلی کم

شاید در سال به صورت انگشت شمار

البته که 5 کیلو دیگه دوست دارم کم کنم

ولی دیگه حوصله ام نمیکشه

تا 65 اومدم ولش کردم

الان چند ساله هی امروز فردا میکنم شروع کنم

البته هرروز روز اول رژیممه🥴😂ولی ادامه نداره 

آره ولی هر روز اصلا رفتمکارهای خونه اینام بود دیگه غذاهای سرخ کردنی و شیرینی جات اینا هم خیلی خیلی ک ...

چه خوب که سرخ کردنی نمیخوری...

من بدبختی خیلی شیرینی دوست دارم..

هوس میکنم واقعا..

من خیلی شل کن سفت کن جلو میرم..

ممنون که جواب دادی