2777
2789
عنوان

برای فیزیک شجاعی یا یحیوی کدوم❓

303 بازدید | 46 پست

برای سطح پایین میخوام درحد ۲۰ درصد بزنم 

کدوم خوبه 

میخوام همه پایه هم دوازدهم کامل درس داده باشه ....

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجاعییییی خیلی خفنهههه یحیوی افتضاحه

کامل میگه همه چیو تستم خوب کار میکنه باهات ؟ 

شما نتیجه گرفتی ازش 

لطفا حواب یدهه فیزیک خیلی گیرممم😭

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

میرحسینی

تست هم کار میکنه ؟

من احساس میکنم شجاعی باید بهتر باشه ...

کامل میگه همه چیو تستم خوب کار میکنه باهات ؟ شما نتیجه گرفتی ازش لطفا حواب یدهه فیزیک خیلی گیرممم😭

بخدا قسم عالیه من بهتر از این ندیدم خیلی فراتر از کتاب با تست های خیلی سخت حل میکنه سطحش بالاعه بهتر از این وجود نداره

شجاعیهدفتم نزار بیست درصد..هدفتو این بزاری صفر میزنیهدفتو بزار که بهترین باشی

ارهه خوب بیشتر میخوام ولی پایم خیلی ضعیفه عقبم هستم 

بخدا قسم عالیه من بهتر از این ندیدم خیلی فراتر از کتاب با تست های خیلی سخت حل میکنه سطحش بالاعه بهتر ...

واییی ممنونننن پس با شجاعی پیش میرممم

چند حای دیگه هم پرسیدم گفتن دوازدهم رو خوب درس نمیده یحیوی برای همین گفتم دنبال یه استاد بهتر بگردم

خیلی وحشیه با ترسو لرز کلاساشو نگا میکنم ببچاره شاگردای حضوریش

میگن برای سطح بالا هاست ؟