2777
2789
عنوان

برای فیزیک شجاعی یا یحیوی کدوم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو شنبده بودم ولی بستگی داره کدوم دورشو ببینی دوره مبتدی با هر سطحی متوجه میشی

شما پیشنهاد میکنی برای کسی که فیزیک ضعیفه ؟ 

شجاعی بهتره یا قضاتی ؟

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

شما پیشنهاد میکنی برای کسی که فیزیک ضعیفه ؟ شجاعی بهتره یا قضاتی ؟

شجاعی ندیدم 

ولی قبل قضاتی نوکنده میدیدم یه فصلاییو  خیلی عالی توضیح میده جوری که فقط با همون تو قلمچی ۶۰ درصد زدم

ولی یه فصلی مثل کارو انرژی خیلی حرص خوردم انقد پراکنده اصلا تیپ بندی نداشت انقد حرص خوردم رفتم قضاتی دیدم بجاش که عالی توضیح داد

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
برای چی ؟ پس کی خوبه ؟

من کلا آنلاینارو قبول ندارم هیچکدوم چون هر کدوم یه مشکلی دارن

شجاعی خیلییی کلاسش طولانیه و حدود ۷۰ و خورده ای جلسس 

براتی و یحیوی داغون

قضاتی احتمالا متوجه نشی و میگن روشاشم فراره تیپ تستا یادت می ره سرکنکور

میرحسینی یه جلسه دیدم به جا اینکه مانور بده رو درس همش در حال اثبات فرمولا بود

کلا همه بدرد نخورن

شجاعی ندیدم ولی قبل قضاتی نوکنده میدیدم یه فصلاییو خیلی عالی توضیح میده جوری که فقط با همون تو قلمچ ...

نوکده کدوم فصلا رو عالی توضیح میده ؟

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

من کلا آنلاینارو قبول ندارم هیچکدوم چون هر کدوم یه مشکلی دارنشجاعی خیلییی کلاسش طولانیه و حدود ۷۰ و ...

درسنامه چی 

خیلی سبز یا نشرالگو درسنامشونو امتحان کردی ؟

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
درسنامه چی خیلی سبز یا نشرالگو درسنامشونو امتحان کردی ؟

اره نظرم اینه دیکه با کسی کنار نیومدید برید سراغ درسنامه

البته اینم بگما مثلا شاید شما با یحیوی کنار اومدید به سلیقه هم بستگی داره نوع تدریس