2777
2789
عنوان

پاک کردن تتو

261 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان کسی رو میشناسین تتوش رو پاک کرده باشه؟ 

یک ساله مثلا هاشور زدم ولی بعد فهمیدم تتو کرده اونم رنگ مشکی الان کمرنگ شده نزدیک عروسیمه میخوام پاکش کنم راه حلی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مدل تاتوم خسته شدم میخوام عوضش کنم همه جاش رفته ولی حالت دنباله یکیش کمرنگ نمیشه امکان لیزر رفتن هم ندارم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

کسی که برای من هاشور زد پاک هم میکنه با یه موادی مواد مشکی رو میکشه بیرون .برا مامانم پاک کرده اصلا معلوم نیست

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

اگر تو اهوازی برو مطب دکتر همایون زهتاب خیلی دکتر خوب و معروفیه تو اهواز و خوزستان ... دستگاه دارند اسم دستگاهشون کیوسوئیچه من رو دستم اسم نامزد سابقمو تاتو کرده بودم ولی بعد از بهم خوردن شش جلسه رفتم پاک شد ......دردی هم نداره دستگاهش

سلام عزیزم 

الهام اعتمادی در سالن اختصاصی ابرو پردیسان مشهد

لینک آدرس : سر بزرگمهر جنوبی ، تابلوش حاشیه ملک آباد دیده میشه . 09157005011 : https://goo.gl/maps/eFhSKnnkRGN8cE1GA

کار میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو بصورت تخصصی با بهترین مواد و سرعت عمل خیلی بالا و دقت و ظرافت و ماندگاری فوق العاده متناسب با چهره و هزینه بسیار مناسب  انجام میده . اینو بگم که : 

اگه یه وقت از قبل واسه میک آپ بگیرید یه کار بسیار شیک و به روز با هزینه بسیار مناسب ارایه میده بهتون که نشان از سلیقه و علاقه ش به کارشه . 

الهام تخصصی ابرو کار میکنه . ولی چون میک آپ رو دوست داره و سلیقه داره ، اگه از قبل بهش بگین انجام میده . مشتری های سابقش هنوز واسه میک آپ میان پیشش .

خیالتون از بابت تناسب میک آپ با استایل صورت و لباستون راحت باشه .

آموزش هم میده و آموزشگاه فنی حرفه ای هم هست .

واقعا رضایت شما تضمین شده است .

کلیک کنید تا برید به سایت آکادمی فی که ایشون رو معرفی کرده . 

و کلیک کنید تا برید به اینستاگرامش و باهاش صحبت کنید و نمونه کارهای بدون روتوش و آنلاینش رو ببینید