2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون کارم اشتباه بود 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست
یهو دلم خواست مادر شوهرم خسیسه آخه راضی نمیشه بیاره بخوریم قایمکی خوردم پوستشم قایم کردم

😂😂😂😂عزیزم!درواقع دزدیدی😂🩷اشکالی نداره نوش جونت نهایتا خیلی عذاب وجدان داری چندتا دونه بخر ببر براش ولی نگو که قبلا یه دونه خوردی

خونه ی مادر خونه ی خود آدمه دیگه چرا نباید راحت باشی من دوس دارم هروقت عروس آوردم اینجا رو خونه ی خودشون بدونن بهشون کلید میدم اصن یه دونه موز چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرا خوشحال میشن عروسشون تو خونشون خوراکی بخوره چسناله نکن الان انتظار داری به یه مادر توهین ک ...

اتفاقا این مادر شوهرم همیشه خوراکی هاشو قایم می‌کنه میده به دختراش و نوه اونا وقتی ما بریم یدونه میوه هم نمیارع بزارن جلومون

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

😂😂😂😂عزیزم!درواقع دزدیدی😂🩷اشکالی نداره نوش جونت نهایتا خیلی عذاب وجدان داری چندتا دونه بخر ببر ...

چه آدم خوبی 🥲

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بگو شوهرت بگه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وا مگه چه اشکالی داره؟البته همه چیز به اخلاقیات خانواده شوهرت بستگی داره.مادرشوهر من میگفت خونه ما مثل خونه خودته راحت باش هرچیم‌ خواستی بردار بخور

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وااای جرررر🤣🤣🤣🤣من نهایت بتونم یه دونه شکلات کش بررم واقعا روم نمیشه جلوی خودش بردارم یا مثلا بعد ...

آشپزخونه جوریه که دیدی به خونه نداره😑🤣

ببخشید استارتر خانمای سایت اسکراب خوب میشناسین که معرفی کنید؟

من همین دیشب یه اسکراب جودوسر سنت ایوز گرفتم بار اول استفاده کردم خیلی خوب بود پوستمو نرم و خوشگل کرد حالا یه مدت استفاده کنم تاثیر واقعیش مشخص میشه بهت میگم

خب اگه میدونی همچین اخلاقی داره خب نمیخوردی😂

اصلا یه لحظه نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😑🤣

شاید ازتون محبت ندیده

چه محبتی هر وقت بریم خونشون خوراکی می‌خریم با خودمون میبرم 

روز مادر عیدی هم که جای خود داره 

دیگه باید چیکار کنیم حتما خوراکی های که خودمون بردیم رو یدونه نمی‌ده به بچه خودن