2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون کارم اشتباه بود 😑

362 بازدید | 38 پست

خونه مادر شوهرم بودم مهمون داشتن 

بهم گفت میوه بیار بعد من سیب چیدم که ببرم دیدم تو یخچالشون موز دارن یدونه برداشتم خوردم

حالا عذاب وجدان گرفتم 🥲

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه تونستی بخوری من نمیتونم 😂😂😐

یهو دلم خواست مادر شوهرم خسیسه آخه راضی نمیشه بیاره بخوریم قایمکی خوردم پوستشم قایم کردم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

خب بعدا به مادرشوهرت بگو که یدونه موز از یخچالتون برداشتم گفتم بهتون بگم که راضی باشین

میترسم شر به پا کنه و آبرومو ببره

نه بگو

آخه ترسم اینه بره بگه آره فلانی ندید بدیده رفت موز هامون خورد تموم کرد 

همچین اخلاقی داره

حالا اگه نشمرده باشه موز هارو از قبل 

اگه شمرده باشه که خودش میفهمه

واسه یه موز شر به پا میکنه؟😐

آره بخدا همچین اخلاقی داره 

یهو دلم خواست مادر شوهرم خسیسه آخه راضی نمیشه بیاره بخوریم قایمکی خوردم پوستشم قایم کردم

وااای جرررر🤣🤣🤣🤣

من نهایت بتونم یه دونه شکلات کش بررم 

واقعا روم نمیشه جلوی خودش بردارم یا مثلا بعدا بهش بگم 

چجوری خوردی ندید اونجا نبود 🤣🤣🤣🤣