بهم گفت میوه بیار بعد من سیب چیدم که ببرم دیدم تو یخچالشون موز دارن یدونه برداشتم خوردم
حالا عذاب وجدان گرفتم 🥲
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل مادر شوهر من اونموخسیسه فقط وقتی بچم تویخچالشون ببینه میاره واسمون من خیلی وقتا میوه های فصل دیدم وقتی در یخچال رو باز کرده ولی واسه ما نیاورده بهش بگو برداشتی شاید شمرده باشه
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
چه محبتی هر وقت بریم خونشون خوراکی میخریم با خودمون میبرم روز مادر عیدی هم که جای خود داره دیگه بای ...
اگر وقتی مادر شوهرمون اومد خونمون به اندازه ی مادر خودمون که میاد خوشحال شدیم وگرم گرفتیم اونوقت میتونیم دلخور بشیم بعدشم اون بنده خدا باید برای بچه های خودش مادری کنه چون مادر اوناس همونطور که تو برای مادر خودت بیشتر دل میسوزونی عروس اگه یه کاری هم بکنه صد جا میشینه میگه وآبرو ریزی میکنه خوب به خاطر همین مادر شوهر انرژیش رو خرج بچه های خودش میکنه حقم داره
اگر وقتی مادر شوهرمون اومد خونمون به اندازه ی مادر خودمون که میاد خوشحال شدیم وگرم گرفتیم اونوقت میت ...
وقتی اون مثل دختراش منو نمیدونه منم اون هیچ وقت مثل مادر خودم نمیدونم
حتا از مادر خودمم بیشتر دوستش داشتم ولی دیدم پرو شده دخالت میکنه شوهرمو پر میکنه دمش قیچی کردم