2777
2789
عنوان

امروز حس کردم خون آشامم

154 بازدید | 18 پست

چند ساله گیاهخوارم  

امروز داشتم کباب میکردم یا گوشت قرمز خورد میکردم قشنگ دهنم اب افتاد بوی گوشت یه حس عجیبی بهم میداد انگار تشنه بودم ازش بخورم ولی بخاطر عهدی که با خودم بستم نتونستم و نمیتونم

الان که بوش تو خونه همش میگم چه بوی خوبی 😶

قبلا اینطوری نبودم امروز اینطوریم همیشه بدم میومد🤕

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد گوشت نمیخورم دوماه ی بار شاید ی تیکه ی کم 

بدن انسان نیاز دارع 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خب دلت خاسته از اول ک گیاهخوار نبودی

اره نبودم چند ساله شدم 

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

ایه ی ۱۱۹سوره ی انعام با معنی بخون 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یک عدد خون اشام تو سایته😂

همین الانم دارم بو میکشم🥴

بخورش ، بهت قولمیدم خون آشام نمیشی😂گوشت بخور خوبه گوشت

نتونستم