2777
2789
عنوان

عاشق سبک‌زندگی خودمو همسرم هستم🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا کافه و رستورانا واسم طلا و جواهر بریزن امکان نداره صبح بیدار بشم واسه صبحونه یا هر چیز دیگه ا ...

اوووو تا ساعت ۱

چ بد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نه عزیزم حداقل تا ۴ یا ۵ سالگی بچه نمیشه دیگه به منی که خودم بچه دارم نگو

والا دخترداییام با وجود بچه هاشونم خاطره میسازن

شماها خیلی به خودتون سخت میگیرین

بچه هاشون میذارن پیش پدربزرگ ومادربزرگ میرن مسافرت

میگن درسته بچه اوردیم ولی قرار نیست به خودمون سختی بدیم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

والا دخترداییام با وجود بچه هاشونم خاطره میسازنشماها خیلی به خودتون سخت میگیرینبچه هاشون میذارن پیش ...

خب اونا سختی خودشونو میندازن گردن پدر مادراشون

البته هرچیم که کمک داشته باشی دیگه اون لذت و بی دغدغه بودنو نخواهی چشید

من خودم اردیبهشت چند روز بچه هامو گذاشتم پیش مادرم رفتم شمال اما قبل بچه هرکاری میخواستم میتونستم انجام بدم نه صرفا سالی یک مسافرت شمال

حالا خودت بچه دار شدی میفهمی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خب اونا سختی خودشونو میندازن گردن پدر مادراشونالبته هرچیم که کمک داشته باشی دیگه اون لذت و بی دغدغه ...

فامیلای ما قبل از بچه داری هرکاری که میکردن الانم همون کارو میکنن فرقی هم نکردن سالی چندبار میرن مسافرت یا بچه هاشونم میبرن یا نمیبرن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.