2777
2789

ته حرفام نوشتم عقده ای ( تو واتساپ) 

ازم پرسید این کلمه رو از کجا یاد گرفتی؟ ! 

😐 از بس کلمه زشت به کار نبردم براش تعجب میشه 

(😐 به اون نمیتونم بگم لااقل اینجا بگم خالی شم 

بابا لعنتی من 35 سالمه    مگه دو سالمه 😐🤣🤣)

گفتم تو مدرسه    دخترا وقتی با هم دعواشون میشه به هم میگن 😐 

باورتون نمیشه تا یک ساعت در مورد عفت کلام در روابط زناشویی و احترام و اینکه زندگی با عشق ولی بدون احترام میسر نیست و احترام خیلی مهم هست و ما نباید از انسانیت و شرافتمون دور بشیم و ممکنه اگر امروز جلوشو نگیربم بعدها استفاده از این کلمات برامون عادی بشه و حتی به هم اینارو بگیم .

و من سرانجام گفتم متوجه اشتباهم شدم دیگه تکرار نمیشه 🤧

تصمیم گرفتم فحشامو بیام اینجا بدم 😪😅😂😂

زن داداشم خیلی عقده ایه... 

🚶‍♀️

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب 

شوهرت متوجه میشه 

من اینجوری بودم شوهرم اصلا خوشش نمیومد 😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

منم بابام خیلی حساسه روی بکار نبردن فحش تو خونه  تو دعوا و بحث  هم محترمانه صحبت میکنیم 😅

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
چقد عجیب🤣🤣 مرد ندیده بودم اینطوری در این حد با ادب

باید همسر منو ببینی

هر دو ثانیه میگه خانوم این چه ادبیاتیه آخه 

مرد ۱۲ سال گذشته عادت کن دیگه 😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم